NHR Agropartners anunță începerea lucrărilor unei noi filiale în județul Constanța

NHR_CT_2020-11-02_Exterior render_2

Luni, 2 noiembrie 2020, a avut loc ceremonia de începere a construcției pentru o nouă filială NHR Agropartners în județul Constanța, la doar 3 km de sediul actualei filiale. În prezența membrilor din comitetul de conducere – Anamaria Damian, director general, Florin Neacșu, director general adjunct și Răzvan Stanca, director filială NHR Agropartners – echipa constructorului a dat startul oficial de începere a proiectului.

În ciuda situației provocatoare în care ne aflăm, NHR Agropartners continuă planurile ambițioase de extindere, iar noua filială urmează să se deschidă publicului peste aproximativ 8 luni. Locația unde se va construi noua filială se află în localitatea Ovidiu, pe drumul județean DJ 228, A190/3, județul Constanța și însumează 30.000 mp, dintre care 5.250 mp vor fi amenajați, iar restul urmând a deservi testării și reglării utilajelor agricole. Urmează a se construi două clădiri care vor cuprinde spații ample de birouri, un depozit generos de piese de schimb și un atelier reparații utilaje agricole. Atelierul de reparații va cuprinde șase posturi de lucru unde pot fi reparate simultan până la patru tractoare și o combină de cereale. Filiala va beneficia de un spațiu generos de expunere a utilajelor, unde vor fi prezentate inovațiile în domeniu. Investiția totală se ridică la 1.3 de milioane de euro, în afara terenului cumpărat acum ceva timp, iar filiala este planificată a se da în funcțiune în a doua jumătate a anului 2021.

Cu o poveste de succes de 20 de ani, istoria dealerului de utilaje agricole NHR Agropartners arată modul în care succesul poate fi cultivat: 13 filiale cu peste 230 de angajați dedicați la nivel național dintre care peste 120 de angajați în departamentul tehnic, cu o gamă de utilaje agricole de înaltă tehnologie și cu misiunea de a fi partenerul de încredere al fermierilor. Noua filială va veni în sprijinul fermierilor din județele Constanța și Tulcea cu servicii și produse de înaltă calitate într-un mediu primitor.

Investiția planificată pentru anul acesta a devenit necesară, având în vedere potențialul agricol al zonei și numărul clienților din zonă. Extinderea filialei actuale nu a fost posibilă din cauza lipsei de spațiu. Singura soluție pentru extinderea și modernizarea filialei din județul Constanța a fost găsirea unei noi locații și construirea unei noi filiale.

Prin punerea pietrei de temelie pentru noua filială NHR Agropartners din județul Constanța, compania continuă planul de acoperire cât mai bine și eficient a zonelor cu potențial agricol din România.

În construcția noii filiale, o mare importanță este acordată arhitecturii moderne cu spații verzi generoase și utilizarea metalului și sticlei ca materiale de construcție. În noua filială, vor fi prezente spații generoase și moderne unde activitățile se pot desfășura cu rapiditate și ușurintă. O atenție deosebită va fi acordată creșterii calității serviciilor post-vânzare, un mediu de lucru ergonomic pentru angajați și o clădire modernă. Investiția de 1.3 de milioane euro reprezintă o etapă planificată cu grijă pe drumul către un succes suplimentar pentru NHR Agropartners.