LG Seeds România a dat startul evenimentelor din câmp Privilege Club, alături de cei mai importanți fermieri din agribusiness

În ultimul an, ne-am confruntat cu mai multe provocări: situația mondială legată de virusul SarsCov2, schimbările climatice tot mai frecvente, dar nu în ultimul rând, o piață foarte competitivă și în plină expansiune la nivel de agribusiness în România. Unicitatea și abordarea diferită este un factor cheie și de succes pentru susținerea și creșterea vânzărilor. În urmă cu câteva zile, am avut prilejul de a ne întâlni într-un mediu mai restrâns, cu fermierii din județele Giurgiu, Teleorman, Ilfov și Călărași, unde am prezentat cele mai noi soiuri de grâu și hibrizi de rapiță din portofoliul nostru, precum și experiența fermierului gazdă al evenimentului, domnul Cătălin Corbea, de la SC TOTAGRO, care utilizează de mai bine de 20 de ani genetica Limagrain.

LG SEEDS PRIVILEGE CLUB este un proiect care s-a născut din dorința de a fi mai aproape de fermierii români și de a discuta într-un cadru mai restrâns cu participanții la eveniment despre nevoile și problemele lor, de a facilita interacțiunea și parteneriatele între fermierii participanți la eveniment, de a împărtăși din experiențele proprii, de a se conecta la cele mai noi și utile informații din domeniu, dar și de a afla despre soluțiile pe care le pune la dispoziția lor compania Limagrain România.

Fermierii sunt pasionați de agricultură, dar sunt pasionați și de “mulți cai putere”. Astfel, nu am fi putut să avem un eveniment reușit fără partenerul nostru, Autoklass, care a pus la dispoziția participanților cele mai noi modele de autoturisme Mercedes-Benz. De la sistemele de siguranță până la trenul de rulare și confort, întregul univers Mercedes-Benz a contribuit la crearea unei experiențe memorabile pentru clienții noștri.

Organizarea întâlnirilor regulate cu ceilalți membri ai clubului pentru un schimb valoros de experiență cu cei mai importanți fermieri români, conectarea la cele mai noi și utile informații din domeniu, facilitarea schimbului de experiență cu alți fermieri și cunoașterea pe larg a procesului de cercetare Limagrain sunt cele mai importante activități organizate exclusiv pentru membrii clubului.

Limagrain România

About us: LG is the international brand for multi-species of Limagrain. As one of the European leaders in wheat and forage maize for animal nutrition, the LG brand is also a main player in sunflower. LG is a brand of Limagrain Europe, Business Unit of Limagrain, specialized in field seeds in Europe.

The fourth largest seed company in the world, Limagrain is an international cooperative group, created and directed by French farmers.

As a creator and producer of plant varieties, Limagrain markets field seeds, vegetable seeds and cereal products.

For further information: www.lgseeds.ro, on LinkedIn and YouTube.