Nufarm numește un nou director general în România

Societatea Nufarm, specializată în protecția culturilor și producția semințelor specializate, l-a numit pe Richard Matei în funcția de Director General interimar pentru afacerea din România, începând cu 1 februarie 2021. Fiind de naționalitate română, Richard este foarte familiarizat cu piața locală. Acesta activează pe piața de protecția culturilor de aproape 20 de ani și a ocupat diverse funcții de conducere în România și Europa. Înainte de a se alătura Nufarm, Richard a deținut funcția de Director General pentru Europa Centrală în cadrul UPL.

Richard Matei o înlocuiește pe Elvira Petrescu, care a decis să părăsească Nufarm la finalul anului trecut pentru a petrece mai mult timp cu familia. Directorul General Regional al Nufarm, Hildo Brilleman, declară: „Privim cu mare regret această decizie. Elvira Petrescu a deschis piața din România pentru Nufarm în 2006 și a consolidat-o de-a lungul multor ani. Pentru mai bine de 14 ani, Elvira a fost imaginea Nufarm în România. A fost întotdeauna apreciată pentru cunoștințele sale de piață și relația cu clienții noștri. Îi mulțumim Elvirei pentru angajamentul de lungă durată și îi dorim mult succes atât în plan personal, cât și profesional.”

Despre Nufarm

Nufarm Limited este un dezvoltator și producător de top de soluții de protecție a culturilor și tehnologii în domeniul semințelor. Echipa noastră de peste 2.500 de persoane contribuie în mod vital la reputația noastră în materie de produse de calitate care satisfac nevoile cultivatorilor, asistență pentru clienți și parteneriat pe piețele agricole majore din Europa, America de Nord și Asia Pacific. Nufarm este listată la bursa de valori din Australia (simbol NUF) și are sediul central în Melbourne, Australia.