“Arhitecții Culturilor”, un eveniment marca BASF

Marți, 18 ianuarie 2022, compania BASF a organizat la Brașov evenimentul “Arhitecții Culturilor”. În cadrul conferinței, specialiștii companiei au proiectat cele mai noi tehnologii dedicate succesului în ferme.

Deschiderea evenimentului i-a revenit lui Mario Tomsic, Country Manager BASF, care le-a mulțumit invitaților pentru participare, asigurându-i că specialiștii companiei vor veni cu multe noutăți surpriză pentru 2022. Pentru început, Crop Managerul BASF a vorbit despre formula cu acțiune rapidă Xemium.

În continuare, Silviu Roșca, reprezentantul tehnic al companiei a detaliat cele două fungicide lansate în acest an – Mizona și Flexibil Trio, produse cu un spectru larg de acțiune. Mizona răspunde tuturor criteriilor impuse de Uniunea Europeană, înlocuind cu succes produsele ieșite din uz, în timp ce Flexity Trio este o noua soluție de tratament la cereale.

Specialistul a prezentat și pachetul promoțional care va fi comercializat prin intermediul distribuitorilor. Ulterior, Silviu Roșca a vorbit despre adaptabilitatea și avantajele pachetului Revystal Flex. Cel de al doilea produs recomandat pentru tratamentul cerealelor păioase este Revycare.

În continuare, la capitolul digitalizare și agricultura de precizie a viitorului au fost prezentate aplicatiile AgAssist, xarvio Scouting și AGRIVI.

În cadrul evenimentului s-a vorbit și despre produsele performante lansate de BASF de-a lungul timpului, acestea fiind aduse în scenă printr-o prezentare inedită. Produsele premiate au fost Biathlon 4D, Medax Top, Priaxor, Pictor Active și hibrizii de floarea soarelui din portofoliu.

Invitații au fost impresionați de minunile arhitecturale și atuurile produselor BASF, dar și de cea mai nouă și revoluționară tehnologie BASF care va proteja culturile de cereale!