Younivers – Primul târg agricol digital New Holland

Începând de astăzi, 9 Aprilie, timp de 10 zile, New Holland va fi gazda primului târg agricol digital dedicat mărcii, o platformă multimedia accesibilă gratuit tuturor celor ce au un dispozitiv electronic și o conexiune Internet.

Înregistrările se fac la adresa https://youniverse.cnhindustrial.com/new-holland-agriculture/auth/signup.

Târgul va fi nu doar un site de prezentare, ci și o experiență virtuală inedită cu acces la simulări 3D, discuții cu specialiștii de produs și descrieri amănunțite ale noilor utilaje și tehnologii New Holland.

Platforma include și un canal TV, cu un conținut generos, segmentat în Tendințe, Tehnologie și Discuții.

Pe durata acestor 10 zile, nu mai puțin de 20 de utilaje vor fi prezentate în ferme digitale, într-un mediu imersiv, familiar pasionaților de jocuri pe calculator, de exemplu.

Printre cele 20 de utilaje se numără: noul Big Baler 1290 (model Packer), combina New Holland CH7.70 Crossover Harvesting, tractorul T6.160 Dynamic Command, dar și tractorul pe metan T6.180, T7.315 Heavy-Duty și deținătoarea Recordului Mondial de recoltare, combina CR10.90 Revelation.

Luni, 12 Aprilie, Carlo Lambro, Președintele mărcii New Holland va susține un eveniment live, alături de prezentatoarea britanică Nicki Shields.

Clipul de prezentare, promovat pe Facebook și Youtube: