SEMĂNĂTOAREA PNEUMATICĂ VÄDERSTAD RAPID A 600 S

Titan

AN FABRICAȚIE: 2011
PREȚ: 49 500 € (fără TVA)

Oferta acestei săptămâni la Titan Machinery este unul dintre cele mai de succes semănători din Europa, semănătoarea pentru plante păioase Väderstad Rapid A 600 S. Unitatea ofertată a fost fabricată în 2011, are o lățime de lucru de 6 metri și de transport de 3 metri, o capacitate a buncărului de 3100 de litri și are nevoie de o putere de tracțiune de cca 180 CP.

Semănătoarea a fost recondiționată de către echipa tehnică a Titan Machinery, este într-o stare impecabilă și este pregătită să susțină cu succes campaniile semănat pentru mulți ani de acum înainte.

Inima Rapid-ului o reprezintă brăzdarele unice împreună cu roţile de recompactare. Rapid are un sistem ingenios de control al adâncimii de lucru, reglabil din cabina tractorului. Relaţia dintre discurile de semănat şi roţile de recompactare asigură adâncimea maximă de semănat, în timp ce presiunea foarte mare de pe brăzdare asigură păstrarea acesteia. Mulţumită acestei caracteristici, Rapid este capabilă să creeze emergenţă uniformă de fiecare dată.