Roger Pyle este noul CEO al AgroConcept

AgroConcept, importatorul autorizat al mărcilor New Holland și Kverneland în România și distribuitor al altor peste cincisprezece mărci internaționale de utilaje agricole, anunță numirea lui Roger Pyle ca nou CEO al companiei, ca urmare a plecării lui Jaydeep Singh.

Roger Pyle este un profesionist cu peste 30 de ani de experiență în domeniul agriculturii, de la proprietar de fermă în Africa de Sud, la președinte și CEO al mai multor companii și operațiuni agricole mari, inclusiv proiecte extinse de irigații și panouri solare în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și România.

Are o experiență vastă în gestionarea cu succes a operațiunilor agricole mari și în conducerea organizațiilor integrate vertical, fiind specializat în transformarea și dezvoltarea companiilor în care s-a implicat. A condus echipe multiculturale pe patru continente și este pe deplin dedicat creșterii sectorului de agrobusiness, cel mai recent proiect al său fiind cel de management al activitățiilor de expansiune agricolă ale Vectr Holdings.

Numirea lui Roger Pyle ca CEO al AgroConcept este un pas firesc în dezvoltarea companiei. Consiliul de Administrație consideră că experiența sa va contribui la evoluția AgroConcept într-o corporație matură, care continuă să ofere servicii de înaltă calitate comunității agricole din România, fiind în același timp un angajator de top și un partener de încredere pentru mărcile pe care le reprezintă.

Cunoștințele sale aprofundate despre operațiuni agricole, irigații și agricultură de precizie vor contribui la consilierea clienților AgroConcept spre alegeri sustenabile pentru fermele lor. AgroConcept se va concentra pe tehnologii inovatoare care ajută fermierii să răspundă noilor provocări de mediu, asigurând un echilibru optim între productivitate și profitabilitate.

Suntem încrezători în viitorul agriculturii locale ca parte a rețelei globale de securitate alimentară și un sector important al economiei românești. Cu mărci globale puternice în portofoliul nostru, precum New Holland & Kverneland, vom face tot posibilul ca împreună cu clienții și partenerii noștri să asigurăm un viitor durabil și de succes.” – Roger Pyle, CEO AgroConcept.

Consiliul de Administrație își exprimă și pe această cale recunoștința pentru activitatea lui Jaydeep Singh în cadrul companiei și aprecierea pentru contribuția sa la dezvoltarea și succesul AgroConcept.

Despre AgroConcept:

AgroConcept deține drepturile exclusive pentru produsele New Holland în România, un membru distins al Grupului CNH cu o reputație globală de peste 128 de ani, bazata pe eficiență și o abordare centrată pe fermier. AgroConcept este de 8 ani de zile furnizorul soluțiilor de ultimă oră ale New Holland in Romania.

AgroConcept este distribuitorul unic pentru Kverneland în România, un renumit producător norvegian de mașini agricole cu o istorie bogată care datează din 1879. Kverneland este specializată într-o gamă largă de echipamente și soluții agricole concepute pentru a spori eficiența și productivitatea agriculturii moderne.

AgroConcept face parte dintr-un grup de companii sub umbrela Vectr Holdings, un grup privat cu investiții semnificative în România. Vectr Holdings întruchipează dorința de a răspunde nevoilor umane fundamentale – hrană, adăpost și sănătate. Investește în domenii care abordează sau sunt complementare acestor nevoi de bază.

www.agroconcept.ro

www.vectr-holdings.com