PACHETELE LANGIS AMIRAL NEO

landis

Cu toții știm că, fară o sămânță de calitate și un tratament adecvat împotriva dăunătorilor din sol, dar și a bolilor cu transmitere prin sămânță, startul unei culturi poate fi afectat și, în consecință, rezultatul poate fi diminuarea producției sau chiar întoarcerea culturii.

Încă din toamna trecută v-am anunțat intrarea în PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO a produsului LANGIS – insecticid pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, floarea soarelui sau porumb. Noutatea sezonului ce a început este AMIRAL NEO, un fungicid special creat pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, pe bază de ipconazol 15 g/l. Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să vă anunțam că PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO, ce are în componență insecticidul LANGIS (300 g/l cipermetrin) și fungicidul AMIRAL NEO (ipconazol 15 g/l) și PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO PLUS, care pe lângă insecticid și fungicid conține și fertilizantul MICROFERT U, sunt o opțiune avantajoasă pentru a avea o sămânță protejată în sol, atât împotriva dăunătorilor, cât și a bolilor.

Pentru mai multe informații apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicația.alcedo.ro/