Noul catalog de produse FMC este disponibil online

Echipa FMC anunță că începând de săptămâna aceasta catalogul de produse FMC Agro România pentru protecția și nutriția plantelor aferent anului 2021 este disponibil online, pe fmcagro.ro.

În catalogul FMC, veți putea regăsi atât produse consacrate (precum EXPRESS® 50 SG, CORAGEN®OMNERA®GRANSTAR® SUPER, SUCCESSOR®), care v-au obișnuit cu eficiența și cu rezultatele excepționale pe care le oferă și care sunt nelipsite din culturile dumeavoastră, dar și produse noi, rod al cercetării FMC, precum EXIREL® și SAFARI® DUOACTIVE, menite să vină și mai mult în ajutorul dumneavoastră în vederea obținerii de producții mari și de calitate.

FMC este o companie de cercetare și inovare specializată în domeniul produselor de protecția și nutriția plantelor. La ora actuală, pe lângă produsele sintetice, pesticide, compania FMC este pregatită să aducă în piața europeană și produse biologice, produse care pot fi aplicate respectând cerințele combaterii integrate și anume rotație corespunzătoare a culturilor, aplicare de produse sintetice (pesticide), precum și utilizarea de produse biologice. Tocmai de aceea, compania investeşte în cercetare și dezvoltare și depune o muncă asiduă pentru a se asigura că livrează calitatea mult așteptată de către clienții săi.

„Astăzi, mai mult decât oricând, avem nevoie să facem ferma românească mai productivă, mai prosperă și mai deschisă concurenței externe. Avem astăzi în România ferme extrem de performante care sunt deja la nivelul de competitivitate solicitat de către Uniunea Europenă, dar avem totodată și multe unități agricole care sunt încă departe de performanța necesară și asupra acestora trebuie să ne aplecăm cu mare atenție în perioada care urmează. Considerăm că, pentru a putea răspunde în prezent marilor provocări ale omenirii – hrană mai multă și de mai bună calitate pentru toată lumea – trebuie să utilizăm știința și descoperirile acesteia. În acest sens, FMC investește puternic în cercetare, având 23 de Centre de Cercetare plasate peste tot în lume.

Și în anul 2021 echipa FMC Agro Operațional România va fi prezentă alături de dumneavoastră cu expertiza tehnică, tehnologii și produse necesare obținerii de culturi agricole sănătoase, fără boli, buruieni și dăunători. În activitatea noastră, ne bazăm pe întreaga rețea de distribuitori profesioniști, companii extrem de importante în performanța fiecărei ferme agricole”, a precizat Vasile Iosif – Director General FMC Agro Operational România.

Vă invităm să dați click pe poza de mai jos pentru a răsfoi noul catalog de produse. De asemenea, echipa FMC este prezentă pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și a vă oferi cele mai potrivite recomandări, bazate pe nevoile fermei dumneavoastră. Așadar, nu ezitați să îi contactați pe reprezentanții de vânzări FMC Agro România din zona dumneavoastră.

Lista completă a reprezentanților de vânzări FMC o regăsiți aici.