Kubota își modernizează gama populară de cositori din seria G!

G_Series_6 800

Bazându-se pe reputația sa de a dezvolta soluții inovatoare pentru clienți, Kubota a anunțat lansarea noii game de cositori din seria G. Aceste mașini de tuns iarba au fost special concepute pentru a satisface nevoile profesionale de îngrijire a solului. În cadrul acestei serii există două modele: G231 şi G261.

Ambele vor fi disponibile cu colectoare de iarbă cu descărcare mică și înaltă. Aceste modele au evoluții atrăgătoare, cum ar fi o nouă transmisie hidrostatică (HST) concepută pentru a crește tracțiunea și aderența. Modelele sunt, de asemenea, echipate cu un motor puternic Kubota de 23 CP și 26 CP, precum și un ambreiaj PTO electromagnetic care înlocuiește PTO hidraulic, pentru reducerea pierderilor hidraulice.

În plus, utilizatorii acestor noi modele de ultimă generație vor beneficia de un randament mai mare, viteză sporită și confort îmbunătățit. Cositorile din seria G au fost proiectate pentru a funcționa mai repede și pentru a oferi performanțe de tuns îmbunătățite, economisind timp, bani și efort pentru clienți. Performanța îmbunătățită și adaptabilitatea noii serii G Kubota permit, de asemenea, operatorilor să lucreze mai eficient pe diferite tipuri de teren, ceea ce poate reprezenta o multitudine de avantaje pentru operatori.

Cu o viteză maximă de 19,0 km / h, cea mai mare din industrie, cositorile din seria G permit utilizatorilor să taie iarbă la viteze mai mari și să finalizeze lucrarea mai repede. Aceste noi mașini vor oferi operatorilor un control îmbunătățit al direcției, oferind în același timp un sistem de colectare îmbunătățit, permițând un flux de iarbă impecabil și aglomerare redusă. Aceste funcții noi și îmbunătățite oferă un finisaj de tuns de calitate superioară și o reducere semnificativă a timpului de lucru, ducând în cele din urmă la costuri de operare mai mici. Noua serie G va fi disponibilă pentru vânzare la reprezentanțele Kubota începând cu finalul anului 2020.