Agxecutive recrutează un Sales Representatives Buzău – Galați – Vrancea pentru un furnizor multinațional de semințe cultură mare

Agxecutive revine cu oportunitatea momentului pentru specialistii in seminte din agribusiness-ul romanesc.

Cautam un om motivat care sa-si desfasoare activitatea in zona BZ, GL, VN.

Aceasta pozitie va face parte din noua echipa de vanzari a unui producator de seminte, cu o istorie bogata in breeding-ul de Floarea Soarelui, Rapita, Porumb si Sorg.

Beneficiarul nostru face parte dintr-unul din cele mai importante grupuri multinationale din agribusiness-ul global cu puternice sinergii intre diversele categorii de inputuri.

Esti chiar tu candidatul potrivit daca implinesti cumulativ urmatoarele conditii:

– O experienta de minim 2 ani in semintele pentru cultura mare in judetele Buzau, Galati si Vrancea;

– O cunoastere personala a distribuitorilor de inputuri din zona alocata si abilitati dovedite de negocieri B2B cu acestia;

– Studii superioare in sectorul agronomic, putand oferi si consultanta tehnica catre fermierii cheie;

– Permis B si bun utilizator de Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Outlook);

Pachetul de compensatii si beneficii cuprinde toate elementele pentru ca motivatia viitorilor angajati sa ramana la cele mai inalte cote de-a lungul intregului an si pentru a atinge performanta comerciala scontata!

Alature-te chiar ACUM celei mai tari echipe din agribusiness, aplicand confidential la claudiu.novac(a)agxecutive.com / 0743.488.022 sau disemineaza acest anunt in lista TA de contacte profesionale calificate!

#AGX #NewOpportunity #Agribusiness #SalesRepresentative #Seeds