Un nou eveniment „Crește-ți profitul în fermă. Alege depozitarea în silobag!”, marca Grain Bags România, pe 17 martie

Anunțăm organizarea evenimentului: „Crește-ți profitul în fermă. Alege depozitarea în silobag!”, marca Grain Bags România, ediție dedicată fermierilor care au culturi ecologice, dar și firmelor care activează în sectoarele de procesare a uleiului și morărit-panificație.  Acesta se va desfășura pe 17 martie 2021, începând cu ora 14:00, online, pe Zoom și pagina de Facebook a companiei Grain Bags România.

Link eveniment:

https://www.facebook.com/events/1066112850529847

Evenimentul reprezintă o întâlnire bazată pe discuții libere referitoare la sistemele eficiente de depozitare a cerealelor. Vom afla ce presupune investiția într-un sistem silobag, în cât timp se amortizează și ce avantaje aduce atât fermierilor care au recolte ecologice, cât și companiilor care procesează semințe. Și mai mult de atât, vom putea asculta și părerile celor care folosesc deja acest sistem inovator.

Invitații evenimentului sunt:

Aurel Popescu, președinte Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse făinoase

Dan Nicolae, manager silozuri Expur (firma deține brandurilede ulei:Untdelemn de la Bunica, Olpo, Marisol, Ulcom, Zagora)

Vlad Anania, inginer agronom din cadrul firmei Orgapic. Compania exploatează 4.000 ha teren cultivat ecologic

Ionel Apostu, director Divizia Silozuri la Prutul SA (firma deține brandurile de ulei: Spornic, Bonatello, Boniflor, Surâsul Soarelui, Prutul)

Dragoș Anghelache, administrator fermă vegetală

Aurel Petruș, administrator fermă ecologică. Lucrează 1.300 ha

Va fi prezent și pe Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags România. Discuțiile vor fi moderate de jurnalistul Tudor Calotescu.

Despre Grain Bags România

Este o companie românească, înființată în anul 2015 și care furnizează soluții de depozitare în silobag. De asemenea, este singura din țară care are specialiști în acest sistem și care știu să ofere consultanță fermierilor. Grain Bags comercializează atât silobag-uri, cât utilaje de încărcare în silobag, dar prestează și servicii cu personal calificat.

Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Germania și reprezintă cea mai ieftină metodă de depozitare a cerealelor și furajelor, oferind o alternativă pentru o mai bună valorificare a producției.