Lidea lansează POWER – o nouă tehnologie dedicată semințelor

În agricultură semănatul culturilor de primăvară este sinonim cu o cursă contra cronometru. Fermierii se confruntă cu provocări constante. Factori precum condițiile meteorologice imprevizibile reduc mult perioada optima de semănat, fapt care impune un semănat rapid și utilizarea cât mai eficientă a timpului.

La momentul semănatului se stabilește numărul de plante, o componentă esențiala a randamentului. Pentru a obține cele mai bune rezultate, fermierii investesc în semanatori de ultimă generație.

Cu toate acestea, caracteristicile semințelor și variația calibrelor pot limita drastic capacitatea de lucru a echipamentelor. Pentru a valorifica întregul potențial al echipamentului de semanat și pentru a maximiza randamentul, fermierii trebuie să asigure numărul ideal de plante pe unitatea de suprafata.

Pentru a răspunde nevoilor fermierilor, Lidea lansează tehnologia POWER.

Semințele sunt selectate cu meticulozitate printr-un proces industrial cuprinzător, pornind de la selecția hibrizilor, forma bobului şi MMB, la care adăugam un agent de fluență, pe care le oferim fermierilor împreună cu servicii de recomandare a perioadei optime de semănat.

Obiectivul? Obținerea unui semănat perfect, cu distanță uniforma între seminte, fără goluri sau plante dublate.

Cu tehnologia POWER semănatul devine artă și precizie.

Fermierii își pot seta viteza de semănat, eliminând nevoia de compromis între viteză și precizie. Tehnologia POWER oferă fermierilor posibilitatea să iși optimizeze programul de semănat prin reducerea timpului de ajustare a reglajelor și să-si maximizeze potențialul de producție. Fiecare sămânță semănată devine o plantă productivă.

Lidea a efectuat teste ample în colaborare cu producători renumiți de semănători precum Monosem, atât în ​​laborator, cât și pe teren. Aceste teste riguroase confirmă faptul că POWER îndeplinește, în mod constant, cele mai înalte standarde.

POWER: Precizie – Viteză – Omogenitate

Pentru mai multe detalii și oferta comercială vă rugăm să contactați reprezentanții comerciali Lidea. www.lidea-seeds.ro/contacte.