Cei 7 ani de acasă… în agribusiness

Acum 7 ani porneam la drum într-o călătorie despre care nu știam prea multe, o aventură și o provocare pe cont propriu într-un parteneriat care astăzi, după proba timpului, se dovedește a fi unul de succes: 2 femei ambițioase și complementare în multe privințe, trecute deja prin experiențe profesionale valoroase și experiențe de viață frumoase, având cunoștințe și abilități necesare în domeniul HR-Recrutare, îndrăzneau să facă pasul către antreprenoriat în domeniul agribusiness și inițiază ceea ce azi se numește AliRa Recruitment – Alina & Ramona.

Călătoria începută mai mult ca o alternativă la situația clasică de a fi angajatul cuiva s-a transformat rapid într-un nou stil de viață profesional, o variantă în care nu mai dai socoteală nici unui șef, dar în care implicarea, consumul de timp și energie, ambiția, gustul reușitei sau al insuccesului este fără îndoială mai mare și autentic, mai ales atunci când nu ai cum să te ascunzi într-o echipă, atunci când ceea ce oferi clienților în relațiile de business este de fapt propria ta imagine și propria ta personalitate, venite la pachet cu experiența profesională acumulată și competențele necesare atingerii scopurilor asumate.

Ca proprii angajați, suntem de fapt angajați ai clienților noștri, ai celor care ne-au oferit încredere de-a lungul timpului și cu care, împreună, am avut și de învățat și de câștigat.

AliRa Recruitment nu este un lider pe segmentul de recrutare în agribusiness, căci a te autodeclara singur lider pe un anumit segment presupune o lipsă de respect față de clienți, competitori, candidați și alți parteneri din acest domeniu de activitate. Și tocmai respectul și cunoașterea locului fiecăruia, modul de abordare specific fiecărui client și candidat în parte este modul nostru de a fi și de a munci. Un lider nu se proclamă singur, un lider devine în timp, un lider nu se impune, ci își câștigă locul natural.

Respectul pentru munca celorlați, aprecierea, dedicarea, perseverența, înțelegerea fiecărui business în parte și a fiecărei tipologii de manager/administrator/patron/ fermier, sunt de altfel valorile după care ne-am clădit acest mic business antreprenorial în industria de agribusiness.

AliRa Recruitment împlinește 7 ani de activitate în domeniul recrutării de personal în agribusiness, 7 ani în care am crescut, în care ne-am dezvoltat baza de clienți și candidați, 7 ani de parteneriate fructoase, unele mai lungi, altele sezoniere, dar toate la fel de valoroase pentru noi.

Ca și acum 7 ani, când veneam pe piață cu un suflu nou în recrutarea de personal în agribusiness, vrem să ne reasigurăm partenerii de business, atât companiile angajatoare cât și pe candidați, că AliRa Recruitment nu promite lucruri de nerealizat, nu propune soluții vechi ca fiind inovative, dar își asumă cu aceeași tenacitate, implicare, originalitate și profesionalism fiecare proiect de recrutare, având ca obiectiv final găsirea celui mai potrivit loc pentru fiecare candidat și a celui mai potrivit angajat pentru clienții noștri.

De-a lungul celor 7 ani am avut ocazia să cunoaștem o multitudine de tipologii umane din industria de agribusiness, să contribuim la crearea unor echipe valoroase de vânzări sau să completăm echipe de back-office care să asigure suportul necesar oricărui business din această industrie.

Acum, la întocmirea bilanțului celor 7 ani de activitate, AliRa Recruitment – Alina & Ramona – țin să le mulțumească tuturor celor care le-au acordat încrederea, tuturor partenerilor din agribusiness care au fost sau care sunt continuare clienți activi, dar și celor care poate nu au fost încă convinși de beneficiile unei colaborări, pentru că acest lucru înseamnă pentru noi că încă mai avem de crescut și de învățat, așa cum de altfel se întâmplă și cu școlarii care intră în clasa întâi având la bază temelia celor 7 ani de acasă.