Agxecutive recrutează Chief Financial Officer pentru un important jucător de pe piața inputurilor

La AGX ne plac oamenii care țin agricultura românească în top, dar ne plac și cifrele, mai ales atunci când ele sunt fiabile, raportate inteligent la timp şi arată bine, cu profit şi cashflow pozitiv. Ne bucurăm deci să revenim cu oportunitatea momentului în domeniul financiar din agribusiness!

Recrutăm exclusiv un Chief Financial Officer pentru un important jucător la nivel național de pe piața inputurilor agricole cu valoare adăugată, aflat într-o expansiune profitabilă exponențială, bucurându-se de încrederea agricultorilor şi a investitorilor, dar şi de o conjunctură favorabilă tehnologiilor R&D propuse agriculturii.

Candidatul potrivit:

– Are o personalitate puternică și e competent să facă un management financiar eficient 360˚.

– Gândește strategic și este capabil să îmbine mai multe surse alternative de finanțare pentru susținerea proiectelor de dezvoltare şi investiții.

– Competențe dovedite de lucru cu standardele IFRS timp de minim 3 exerciții financiare, de preferință într-o firmă listată multinațională cu problematici de consolidari a rezultatelor financiare.

– De preferat să mănânce agricultura pe pâine.

– Îi place « pe sticlă » la TV şi PR-ul, dar este şi un leader recunoscut «acasă» în sânul organizației.

Responsabilități:

– Supraveghează și armonizează departamentele care îi sunt în subordine: audit şi contabilitate.

– Manageriază direct relațiile cu băncile, dar și cu auditorii Big4.

– Face parte din Board-ul strategic al firmei şi va raporta Consiliului de Administrație.

Pachetul de compensații și beneficii cuprinde toate elementele pentru ca motivația viitorului CFO să rămână la cele mai înalte cote de-a lungul întregului an și pentru a atinge performanța scontată.

Aplică acum confidențial la claudiu.novac(a)agxecutive.com / 0743.488.022 sau diseminează acest anunț ACUM în lista ta de contacte profesionale calificate.

#ExecutiveRecruitment #CFO #ChiefFinancialOfficer #Agribusiness #Agricultura #InputuriAgricole #Agxecutive