Cooperativa Țara Mea, acum și online

C ooperativa Țara Mea a semnat un parteneriat cu platforma Emag Retail pentru vânzarea produselor românești și în online

Cooperativa Țara Mea anunță că a încheiat un nou parteneriat pentru vânzarea on-line a produselor disponibile sub brandul ”Țara mea”. Astfel, produsele cooperativei Țara mea vor fi disponibile on-line pe platforma Emag Retail, parteneriatul venind ca un răspuns la schimbarea din ce în ce mai evidentă a comportamentului de consum, respectiv creșterea comerțului online. Produsele vor fi disponibile, pe Emag Retail, incepand din luna octombrie.

Pe platforma Emag Retail, Cooperativa Țara Mea va vinde în primă fază mezeluri feliate și legume.

În acest an, Cooperativa Țara Mea a extins parteneriatele cu marile magazine pe segmentul de legume și fructe, venind astfel în sprijinul micilor producători locali, cărora le garantează siguranța cantităților cultivate și vândute. Programul include 237 de fermieri care vor asigura peste 9.000 de tone de fructe și legume în perioada mai – octombrie 2021, existând posibilitatea să fie extins pe termen mai lung.

“Ne bucurăm că putem să fim aproape de clienții noștri și că am găsit un partener puternic, așa cum este e-mag pentru a îndelini acest deziderat. Comerțul tradițional rămâne încă o componentă importantă din consum , însă în ultima perioadă, și pe fondul Pandemiei, dar și pentru că este o evoluție firească, e-commerce-ul a crescut semnificativ. În acest context, preocuparea noastră este nu doar să oferim românilor cele mai bune produse autohtone, ci să le și facilităm accesul la acestea, prin prețuri decente, dar și prin platforme adaptate cerințelor lor” (Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea).

Planuri de viitor

Cooperativa Țara Mea este în contact permanent cu cei mai importanți retaileri din România și dorește să extindă în perioada următoare rețeaua de distribuție a produselor din portofoliu, dar în același timp să diversifice oferta în funcție de cerințele partenerilor.

”Prezența produselor românești pe rafturile tuturor marilor retaileri este unul dintre cei mai importanți pași pe care Cooperativa Țara mea îl face în efortul de a promova agricultura românească și de a sprijini și populariza munca producătorilor români. Ne dorim să fim în toate rețelele mari de magazine, cu o gamă cât mai variată de produse, și aceasta va fi una dintre prioritățile pe termen scurt. Cu sprijinul tuturor partenerilor nostri, vrem sa ducem produsele românești în toate colțurile țării” (Florin Burculescu, președinte Cooperativa Țara Mea).

Cooperativa Țara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România cu peste 1.000 de fermieri membri, care desfășoară activități pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor și până la producția de carne de porc și pasăre, produse finite și băcănie.

De la finalul anului 2016, brandul “Țara Mea” include o gamă largă de produse – legume şi fructe, conserve, carne de porc, carne de pasăre, ouă, lactate si brânzeturi, produse de morărit si panificaţie, precum şi altele.  Cooperativa își desfasoară activitatea în județele Arad, Brașov, Giurgiu, Satu-Mare, Buzău, Olt, Hunedoara, Galați, Prahova, Călărași și în Municipiul București și asigură circa 4.000 de locuri de muncă.