Bayer susține sistemul de transfer închis easyconnect

Într-o mișcare conform angajamentului CropLife Europe de a crea sisteme de transfer închis (CTS) disponibile universal fermierilor și operatorilor europeni până în 2030, Bayer s-a alăturat grupului creat de organizațiile profesionale pentru dezvoltarea sistemului de transfer închis easyconnect. Împreună cu ADAMA, BASF, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Rovensa Group și Syngenta, Bayer va aduce pe piață sistemul easyconnect, oferind o soluție imperioasă, rapidă, sigură și comodă pentru fermierii și operatorii din Europa. Mai mult, Bayer va continua să susțină implementarea de sisteme de transfer închis prin intermediul soluțiilor disponibile în comerț.

„Grupul de lucru easyconnect este încântat să ureze bun venit companiei Bayer printre membrii și valorile sale și apreciază contribuția pe care sprijinul acesteia pentru sistemul easyconnect o va oferi în scopul de a obține acces universal la sistemele de transfer închis din Europa,” a explicat Louise Brinkworth, Stewardship Leader EMEA, Corteva Agriscience și președinte al comitetului de coordonare al Grupului de lucru easyconnect CTS.

„Bayer se angajează să promoveze implementarea CTS pentru a îmbunătăți în continuare siguranța operatorilor și protecția mediului în timpul etapei de amestecare, încărcare și clătire a containerelor la utilizarea produsului fitosanitar. Conform acestui angajament, Bayer promovează CTS din 2014. Pentru a oferi și mai multă flexibilitate pentru fermieri, Bayer este încântată să se alăture Grupului de lucru din industrie „easyconnect” cu obiectivul de a profita la maxim de beneficiile acelei soluții,” a explicat Fabrice Houdebert, Directorul de Marketing pentru Regiunea EMEA din cadrul Bayer.

Prima lansare pe piață este așteptată să aibă loc în Danemarca și în Regatul Țărilor de Jos în 2022, urmată de Franța, Germania și Regatul Unit în 2023. Cel mai probabil vor urma și alte țări.

Sistemul easyconnect este o tehnologie deschisă disponibilă tuturor părților interesate din domeniul agriculturii. Mai mulți jucători din industrie din sectorul agrochimic, producători de echipamente sau oricare alte părți interesate în a se alătura lansării easyconnect sunt încurajate să contacteze oricare dintre companiile membre.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.easyconnect.tech.

Despre easyconnect și Grupul de lucru easyconnect

easyconnect este un sistem de transfer închis (CTS) pentru produsele fitosanitare lichide pentru recoltă, ce conține două componente: un capac unic – pre-fixat pe containere – și un element de cuplaj. Face completarea pulverizatorului mai rapidă, mai ușoară și mai sigură decât metodele convenționale. Dezvoltat de către BASF, în colaborare cu producători de echipamente terți, easyconnect este accesibil tuturor părților interesate de pe piață. Grupul de lucru easyconnect cuprinde companii interesate care testează easyconnect în țările selectate. Din septembrie 2021, acestea sunt ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Rovensa Group și Syngenta.

Despre Bayer

Bayer este o întreprindere globală cu competențe principale în domeniile privind știința vieții, asistență medicală și nutriție. Produsele și serviciile sale sunt create pentru a ajuta oamenii și planeta să prospere, prin susținerea eforturilor de a stăpâni provocările majore prezentate de o populație globală în creștere și îmbătrânită. Bayer se angajează să determine dezvoltarea sustenabilă și să genereze un impact pozitiv prin activitățile sale. Mai mult, Grupul are ca obiectiv creșterea puterii sale de câștig și crearea de valoare prin inovare și dezvoltare. Brandul Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume. În anul financiar 2020, Grupul a angajat în jur de 100.000 de persoane și a avut vânzări de 41,4 miliarde de Euro. Cheltuielile de Cercetare și Dezvoltare înainte de articolele speciale s-au ridicat la 4,9 miliarde de Euro. Pentru mai multe informații, accesați www.bayer.com.