NATUREVO crede în Schimbare pentru Regenerare

Echipa Naturevo s-a întâlnit cu jurnaliștii din agricultură în data de 31 august, ora 10:00, la Hotel Hilton pentru a prezenta soluțiile prin care se poate regenera agricultura.

O națiune care nu are grijă de agricultură, nu are grijă de ea însăși!

NATUREVO a început acum mulți ani să se preocupe de sănătatea agriculturii și este evident că a făcut pași importanți în acest sens.

Totuși, mai este foarte mult de muncă și acum, mai mult ca niciodată, este momentul să acționăm împreună. Schimbările climatice pe care NATUREVO le-a prezis de mai mulți ani, acum sunt un fapt și, din păcate, lucrurile nu s-au ameliorat. În ultima perioadă am auzit cu o frecvență remarcabilă de fenomene extreme: seceta de anul trecut din sud-estul României, incendiile de vegetație, inundațiile din România și alte țări, și lista poate continua.

Este evident că trebuie să facem ceva, urgent” – Mihaela Radu, Director de Marketing NATUREVO.

Cu această idee în minte, managementul companiei selectează produsele care răspund cel mai bine acestor situații, de cele mai multe ori neprevăzute.

De peste 10 ani compania promovează termenul de schimbări climatice ca un fenomen inevitabil. Ne confruntăm de ceva timp cu aceste schimbări și se pare că la nivel mondial agricultura are nevoie de alte practici, alte produse și o altă gândire. Naturevo a promovat întotdeauna produsele care au răspuns eficient cerințelor actuale. Rootip BASIC – stimulatorul radicular, Kerafol – fertilizant pe bază de aminoacizi liberi și fertilizanții din Gama EVO sunt doar o mică parte dintre produsele de care are nevoie agricultura românească.

Spre finalul evenimentului, compania a premiat 21 de fermieri care au participat la tombola FERMIERII CÂȘTIGĂ CU NATUREVO. Campania a fost valabilă din 15 februarie până în data de 30 iulie 2021. Din numărul mare de taloane eligibile la tombolă s-a putut observa interesul mare pe care fermierii îl au pentru produsele NATUREVO.

Alăturați-vă comunitații Naturevo și contribuiți la “Schimbare pentru ReGeNeRARe”!