Agxecutive recrutează 5 posturi de consultanți tehnico-comerciali în floricultură

Agxecutive recruteaza ACUM exclusiv 5 posturi de Consultanti tehnico-comerciali in floricultura pentru unul din distribuitorii de top de flori din Romania!

Domeniul de activitate este un domeniu frumos prin definitie: vanzarea de flori. Echipa angajatorului este una tanara, deschisa la progres si careia ii place sa fie cu un pas in fata pietei, accesand mereu noi trenduri si provocari inedite de business.

Pozitiile sunt nou create si sunt menite sa consolideze dezvoltarea exponentiala a unuia dintre cei mai profesionisti si dinamici actori din piata floriculturii profesioniste romanesti, importator exclusiv in tara noastra a unuia dintre furnizorii mondiali de prim rang, integrator de solutii pe segment.

Pozitiile acopera urmatoarele regiuni:

– Sud-Est: localizare in Giurgiu sau Ilfov;

– Sud-Vest: localizare in zona Olteniei sau Timis;

– Nord-Vest: localizare in Arad sau Bihor;

– Centru: localizare in Mures;

– Est: localizare in zona Moldovei romanesti.

Profilele cele mai potrivite pentru aceste posturi sunt:

– ingineri horticoli sau agronomi la baza, cu minim 3 ani de experienta prealabila in floricultura;

– buni cunoscatori ai floricultorilor profesionisti din regiunile respective;

– vanzatori prin excelenta, animati de dorinta de a prospecta continuu pentru a dezvolta portofoliul de clienti alocat, atat ca numar, cat si ca intensitate;

– oameni simpli si directi, care pun pret pe relatia cu Omul – cu clientii lor, fiind in permanenta actualizati, ca sa aiba convingerea produselor pe care le vand, florile fiind produse vii;

– vorbitori de engleza si/sau italiana si posesori de permis categoria B, fara incidente notabile.

Misiunea profesionala se compune din:

> principala responsabilitate: sa educe clientii existenti, sa creasca intensitatea businessului cu ei spre a-i satisface si mai mult;

> responsabilitate secundara: prospectarea de noi clienti;

> responsabilitate tehnico-comerciala: ofertarea, preluarea comenzilor etc.

Posturile vin cu o schema de compensatii si beneficii competitiva, cu accentul pus pe partea variabila in functie de vanzari si cuprind masina de serviciu noua.

Aplicati acum confidential la claudiu.novac(a)agxecutive.com sau mobil +40743488022 sau distribuiti acest anunt celor calificati potential interesati din reteaua dvs. profesionala!

#Agxecutive #ExecutiveRecruitment #AgribusinessCareers #ConsultantiTehnicoComercialiFloricultura