Pixxaro™ Super – Inovația cu cel mai larg spectru de buruieni dicotiledonate anuale și perene combătute din cultura de cereale păioase ce conține Arylex™ active

pixxaro800

În Romania, cerealele de toamnă ocupă locul 2 ca suprafață, după cultura porumbului. Dacă buruienile graminee afectează doar o parte din suprafața agricolă a țării, buruienile dicotile anuale și perene afectează culturile de cereale păioase de pe întreg teritoriul României.

SOLUȚIA:

Pachetul Pixxaro™ Super conține 1 l Pixxaro (12 g/l halauxifen metil, 280 g/l fluroxipir, 12 g/l safener) și 80 g Frontal 75 GD (75% tribenuron metil),

Combate: buruieni dicotiledonate anuale și perene.

 1 pachet = 4 hectare

Pachetul Pixxaro™ Super combate cele mai păgubitoare buruieni: ambrozia (Ambrosia artemisiifolia), loboda (Chenopodium album), fumarița (Fumaria officinalis), hrișca urcătoare (Polygonum convolvulus), troscot (Polygonum aviculare), rocoina (Stelaria media), mac (Papaver rhoeas), turița (Galium aparine), pălămida (Cirsium arvense), volbura (Convolvulus arvensis).

Pachetul Pixxaro™ Super este cea mai sigură soluție pentru combaterea macului din cultură. Se poate aplica începând de la temperaturi de 2-3 grade Celsius. Are o flexibilitate foarte mare în aplicare, de la faza de 3 frunze (BBCH 13) până la faza de burduf a culturilor de cereale (BBCH 45).

Pachetul Pixxaro™ Super este inovația cu cel mai larg spectru de combatere a  buruienilor dicotiledonate anuale și perene din cultura de cereale păioase, cu acțiune foarte rapidă, foarte selectiv pentru cultura de cereale, putându-se aplica până la faza de burduf, fără a crea probleme pentru culturile succesive.

ÎNCERCAȚI CEA MAI NOUĂ TEHNOLOGIE DE COMABATEREA
A BURUIENILOR ȘI CULTURILE VĂ VOR MULȚUMI!

Ion Mutafa – Category Marketing Manager Herbicides
Corteva Agriscience Romania & Moldova