Compania internațională ICL Group a deschis porțile oficiului din București

Fermierii și întreg sectorul agroindustrial se confruntă tot mai des cu probleme reale precum: degradarea terenurilor agricole, utilizarea incorectă și iresponsabilă a îngrășămintelor chimice și situații grave de mediu cauzate de utilizarea excesivă a acestora. De fapt, întreaga societate globală se confruntă cu provocări fără precedent în ceea ce privește sustenabilitatea. Avem nevoie de soluții adevărate și apropiate de oameni, inovații pragmatice cu eficiență dovedită pe teren, cu acțiune directă în menținerea fertilității naturale a solului pentru generațiile viitoare. 

Soluțiile inovatoare, materiile prime și produsele de bază ale companiei internaționale ICL Group vor fi acum disponibile și în România. În data de 14 martie a.c., liderul mondial în producția de minerale de specialitate a deschis porțile oficiului din București.

ICL Group s-a poziționat în frunte, susținând în mod responsabil protecția mediului prin crearea unor soluții durabile inovatoare în agricultură, în industria alimentară și în produsele industriale durabile. Este primul și singurul producător de polihalit din lume, acesta fiind îngrășământul organic multinutrient cu certificare ecologică care ajută acum la satisfacerea nevoilor alimentare la nivel mondial. Compania creează soluții de impact pentru provocările de durabilitate ale umanității pe piețele globale alimentare, agricole și industriale. ICL își valorifică resursele unice de brom, potasiu și fosfat, dispune de o echipă pasionată de angajați talentați și pune un accent puternic pe cercetare- dezvoltare și inovație tehnologică pentru a stimula creșterea pe piețele sale finale.

În cadrul oficiului ICL Group București, producătorii români și actorii pieței agroalimentare din România vor beneficia de serviciile unui hub profesional, care va facilita aclimatizarea conceptului agriculturii de precizie în rândul producătorilor români.ICL a înființat un program de instruire pentru clienți cu scopul de a promova utilizarea sigură și responsabilă a îngrășămintelor. Agronomii ICL implică și instruiesc fermierii cu privire la practicile eficiente și echilibrate de fertilizare, ceea ce include aplicarea nutrienților pentru plante în proporții optime și cantități adecvate pentru a obține randament crescut și calitate îmbunătățită.

Un important și unic activ al companiei este producția lângă Marea Moartă, care are cea mai mare concentrație de minerale la nivel global. Compania a început producția în nordul Mării Moarte încă din 1931.

ICL Group este un lider mondial în producția de minerale de specialitate. Compania creează soluții de impact pentru provocările de sustenabilitate pe care le prezintă piețele alimentare, agricole și industriale la nivel global. ICL valorifică resursele unice de brom, potasiu și fosfat, pune accest pe echipa pasionată și talentată și pune accent puternic pe  cercetare, dezvoltare și inovație tehnologică pentru a stimula creșterea pe piețele sale finale. Acțiunile ICL sunt cotate dublu la Bursa de Valori din New York și la Bursa de Valori din Tel Aviv (NYSE și TASE: ICL). Compania are peste 12.000 de angajați în întreaga lume, iar veniturile sale în 2021 au totalizat aproximativ 7,0 miliarde USD.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul ICL la adresa www.icl-group.com.