“Succesul unui business stă în echipa din spatele lui!”

Gabriela Rizescu, Președinte Alcedo:

„Ca în fiecare an, revista Business Press Agricol aduce în prim-plan în luna Mărțișorului femeile din agribusiness și ne dă șansa de a transmite un mesaj cu ocazia Zilei Femeii tuturor cititoarelor acestei reviste.

Ca sa ai succes, ca femeie, intr-un domeniu dominat de barbati, cum este agricultura, este foarte important sa muncesti cu pasiune. Atunci cand iti place ceea ce faci, poti muta muntii din loc. Si odata cu rezultatele, apare si motivatia de a face din ce in ce mai mult.

Nu credem ca exista secrete ale succesului, credem in oameni si in echipa. Succesul unui business sta in echipa din spatele lui, iar in echipa Alcedo avem doamne si domnisoare puternice, pasionate si serioase, carora le multumim pentru dedicatia cu care muncesc zi de zi!

Le dorim tuturor doamnelor si domnisoarelor, atat din agricultura, dar si din toate celelalte domenii de activitate, sa aiba parte de o primavara plina de iubire si armonie, sa se bucure de fiecare raza de soare, de fiecare pata de verdeata, de parfumul florilor si sa aiba in suflet vesnic primavara!”