Limagrain România anunță cele mai noi soluții în agricultura românească

WhatsApp-Image-2018-10-17-at-18.33.38Limagrain în 2019! O comunicare diferită! O abordare diferită!…… ca de la fermier la fermier

Într-o lume în care comunicarea este cel mai important lucru, Compania Limagrain va intra pe piaţa din România cu o strategie total diferită, o altfel de viziune, o abordare altfel, …ca de la fermier la fermier! De ce spunem o comunicare de la fermier la fermier? Datorită faptului că Limagrain a fost fondată și a rămas condusă de agricultori de-a lungul întregii sale existențe, până astăzi.

Ce se va schimba mai exact în strategia noastră de comunicare? Vom fi mai aproape ca niciodată de fermieri. Şi ne propunem acest lucru printr-o serie de servicii/proiecte care au în centrul atenţiei „Fermierul Român”, grija pentru câmp, pasiunea pentru agricultură,…

Cercetarea Limagrain şi investiţiile pe care le facem în fiecare an în cercetare fac parte din ADN-ul nostru, nu am putea exista fără ea şi nu am putea veni cu noutăţi an de an care să satisfacă nevoile dvs, ale fermierilor români; dar şi cu produse adaptate la condiţiile climatice în continuă schimbare, care evident au afectat şi vor afecta şi de acum încolo, ţara noastră.

Credem în inovație, ne propunem să înlesnim accesul fermierilor la progres, să respectăm diversitatea agricolă și misiunea noastră principală este să contribuim la dezvoltarea unei agriculturii sustenabile, pentru a veni în întâmpinarea provocărilor viitorului dar, mai ales, urmărim să atingem toate aceste obiective

printr-un parteneriat profitabil de ambele părți cu dumneavoastră, agricultorii, partenerii noștri cei mai importanți. LIMAGRAIN a devenit noua referință în gestionarea secetei, datorită unei abordări diferite, globale, eficiente și demne de încredere față de producătorii de porumb.

Veți descoperi cum noile noastre strategii de cercetare permit evaluarea performanței geneticii în cadrul unui set complet de factori de mediu. Aceste ”programe de cercetare de ultimă generație” au dezvoltat grupuri de hibrizi de porumb adaptați îngrijorărilor celor mai puternice ale fermierilor români, una din cele mai cunoscute fiind SECETA, sub denumirea de: HYDRANEO.

HYDRANEO este o abordare inovatoare care  vizează analiza condiţiilor agrotehnice (tip de sol, fertilizare, rotația culturilor, bune practice agricole…) și care le îmbină cu datele meteorologice pentru a vă ajuta în a lua cea mai bună decizie pentru a elimina pe cât posibil efectele negative ale secetei şi creşterea productivităţii la cultura de porumb).

Compania LIMAGRAIN, vine în sprijinul fermierilor cu sămânță de porumb certificată de cea mai bună calitate, cu hibrizi de porumb care acoperă toate grupele de maturitate care se cultivă în România, dar şi cu soluţii pentru îmbunătăţirea performanţei. De această dată vrem să vă aducem la cunoştinţă lansarea unui nou program în agricultură românească, STARCOVER.

STARCOVER este un stimulator de creștere pt cultura de porumb, care iți îmbunătățește startul în vegetație și stimulează dezvoltarea sistemului radicular, asigurând în acest fel o creștere a producției la hectar.

Într-o lume în care digitalizarea şi agricultura de precizie capătă un rol din ce în ce mai important în viaţa de zi cu zi a fermierilor, Limagrain România îşi propune să vină în întâmpinarea partenerilor cu un nou serviciu LG AGRILITY. LG AGRILITY, este o platformă digitală destinată exclusiv fermierilor din România pentru maximizarea profitului la ha. Easy VR este primul serviciu care se regăseşte pe această platformă şi plecând de la denumirea acestuia Easy VR (Easy Variable Rate), vine în sprijinul fermierilor pentru alegerea unei densităţi optime de semănat a hibrizilor de porumb LG pentru fiecare zonă diferită din parcela dvs.

Limagrain România a sontinuat şi în 2018 întâlnirile din Privilege Club alături de cei mai importanți fermieri din Agribusiness

În perioada Ianuarie – Februarie 2018, am organizat mai multe evenimente în cadrul acestui club, unde am avut ocazia de a întâlni membrii cei mai importanți din toate zonele României. Încercăm de fiecare dată să avem alături de noi parteneri din agribusiness pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fermierilor din România și împreună să găsim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea unor parteneriate de succes. Anul acesta, Michelin România s-a alăturat proiectului prezentând cea mai inovativă tehnologie pentru anvelope agricole, tehnologia Ultraflex, care se remarcă prin trei beneficii importante: protecţie sporită a solului, consum redus de carburant şi longevitate crescută. Specialistul Michelin prezent la eveniment a explicat participanților mecanismul din spatele anvelopelor agricole prevăzute cu tehnologia Ultraflex care ajută nu doar la protejarea solului, ci și la reducerea costurilor de operare pe tot parcursul anului. Un alt partener pe care l-am avut la aceste evenimente a fost brandul Audi România, care ne-a ajutat în organizarea unui test drive pentru clienții participanți la eveniment, punând la dispoziție cele mai noi automobile marca Audi, cu scopul de a facilita socializarea între reprezentanții companiilor prezente și clienți, amintind cât de important este să conduci defensiv. Prezența la nivel de fermă a devenit din ce în ce mai importantă și critică pentru succesul companiei noastre și de aici și ideea înființării acestui club.

Alegerea LG este mai mult decât o simplă achiziție, înseamnă a te încrede într-o Companie care este animată de pasiunea pentru agricultură !