Gala Premiilor Business Press Agricol 2018, un eveniment de excepţie apreciat de colaboratori

gala 1

Pe 23 noiembrie 2018, la Hotelul Intercontinental din Capitală, în prezenţa a peste 120 invitați, a avut loc Gala Premiilor Business Press Agricol 2018, un eveniment devenit deja tradiţie. Desfăşurată într-o atmosferă relaxantă, manifestarea a reunit parteneri şi colaboratori din agribusiness, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale din agricultură, fermieri, precum şi prieteni ai colectivului redacţional al revistei Business Press Agricol.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România şi a partenerilor: Corteva Agriscience, Euralis Seminţe, IPSO Agricultură, KWS Seminţe, AgroConcept Impex, Romvac Company, Caussade Semences, Nufarm România, Timac Agro România, Agricover, Norofert Organics, Alianţa Industriei Seminţelor din România, Groupama Asigurări şi Crama Viişoara.

La 100 de ani de la Marea Unire înfăptuită la 1 Decembrie 2018, Grupul Business Press şi-a dorit ca această ediţie a galei de premiere să reprezinte o recunoaştere deplină a valorilor, acordând o atenţie deosebită celor din sectorul agricol. De asemenea, în cadrul întâlnirii, echipa Business Press a aniversat alături de invitaţi cei 18 ani de la prima apariție editorială.

“Valul de aprecieri venit din partea colaboratorilor revistei ne confirmă faptul că ceea ce facem este bine. Le mulţumim tuturor şi îi asigurăm că vom fi în continuare la fel de vigilenţi, imparţiali şi perseverenţi în activitatea noastră!”Geo Beldiman, director general al Grupului Business Press.

gala 2

Dragoş Dima – Asociaţia Donau Soja: “Gala Premiilor revistei Business Press Agricol 2018 a fost un eveniment frumos, organizat cu dăruire şi distincţie în anul Centenarului Marii Uniri. Pentru că Grupul Business Press sărbătoreşte majoratul, urez întregii echipe La Mulţi Ani şi mult succes!”

Natalia Gheorghe –Agxecutive: “Echipa Agxecutive a fost onorată să participe la Gala Premiilor revistei Business Press Agricol ediţia 2018, în anul Centenarului Marii Uniri. Vă mulţumim pentru recunoaştere şi pentru parteneriatul de nădejde! Mult succes!”

Georgeta Dicu – Expert Agribusiness: “Vă mulţumim foarte mult pentru premiul acordat, care pentru noi vine ca o recompensă pentru un an de muncă intensă. Felicitări Business Press Agricol pentru implicare, susţinere, transparență, imparțialitate, profesionalism și dedicație! La mulți ani pentru cei 18 ani de presă de specialitate și înaltă ținută! Succes și multe realizări frumoase!”

Magda Pâslaru – Rainbow Idea: “După mai mult de 10 ani în publicitatea pentru agribusiness, suntem onoraţi să primim acest premiu, pe care îl dedicăm echipei, dar și clienților noștri, care ne-au provocat și ne-au sprijinit. După muncă şi răsplată! Când afli că eşti singura agenţie de publicitate premiată la un eveniment ce aplaudă jucătorii din agribusiness şi unde în public sunt clienţii noştri dragi, te simţi un pic special. Mulțumim Business Press Agricol, mulţumim Cotidianul Agricol!”

Rodica Orjanu – jurnalist: “Felicitări! La cât mai mulţi ani minunaţi pentru Business Press Agricol şi la cât mai multe realizări pentru agricultură şi profesioniştii ei!”

Constantin Chiurciu – Romvac Company: “Ne-am bucurat să participăm la un nou eveniment de decernare a Premiilor revistei Business Press Agricol. Publicaţia, la care scrie articole de specialitate şi Dr. Viorica Chiurciu, este una de succes, care ne ţine la curent cu evenimente de actualitate din realitatea agriculturii şi medicinei veterinare româneşti în contextul internaţional. Felicitări Business Press Agricol! La mulţi colectivului minunat şi competent!”

Larisa-Violeta Ene – Asociaţia Fermierilor cu Investiţii în Sectorul Suin: “Am fost onorată să particip la Gala Premiilor Business Press Agricol, unde asociaţia noastră a fost premiată. Mulțumim echipei Business Press Agricol pentru încredere și sprijin! Mult succes în activitatea editorială!”

Diana Tănase – Euralis Seminţe: “Compania Euralis Seminte a fost premiată de către grupul Business Press cu “Premiul de Excelenţă Business Press Agricol” pentru implicarea în evoluţia agriculturii. De asemenea, în cadrul galei am avut plăcerea să premiem la rândul nostru ferma Mes Sem din Slatina, reprezentată de domnul Teiu Păunescu, pentru “Parteneriatul de lungă durată”. Mulţumim grupului Business Press pentru premiul acordat, precum şi pentru buna colaborare de-a lungul timpului!”

Alice Dănilă – NETagro: “Am fost onorată să particip la Gala Premiilor Business Press Agricol. Mulţumim echipei pentru încredere și sprijin! Felicitări pentru întreaga activitate în susţinerea agriculturii!”

Antonia Ivaşcu – Alianţa Industriei Seminţelor din România: “Ne-am bucurat să fim alături de fermieri şi oameni de afaceri pentru a sărbători împreună cei 18 ani de activitate editorială a Grupului Business Press. Alături de companiile membre, AISR a primit Premiul de Excelenţă și a conferit Laboratorului Central pentru Calitatea Seminţelor şi a Materialului Săditor, prin doamna director Carmen Mitrea, premiul special pentru susținerea semințelor certificate în cadrul caravanei efectuată împreună în ultimul an în România. Totodată, companiile membre AISR au oferit, într-un cadru select, premii fermierilor colaboratori. Vă felicităm din inimă pentru reuşita evenimentului!”

Bibiana Stanciulov – Sonimpex Topoloveni: “Mulțumim frumos pentru verticalitate, Business Press Agricol! Vă mulţumim cu mult respect pentru recunoaşterea activităţii noastre, prin premiul acordat! Vom continua promovarea autenticului românesc şi vom respecta memoria înaintașilor noştri. Credem în puterea spiritului românilor, în jertfa patrioților români și vom rămâne în «picioare» în pofida concurenței neloiale!”

Iulia Tudor – AgroConcept Impex: “Felicitări echipei Business Press Agricol pentru organizarea evenimentului! De asemenea, felicitări şi domnului fermier Dan Jigău pentru premiul primit în cadrul galei! Mulţumim echipei Business Press Agricol pentru invitaţie şi vreau să vă spun că este un eveniment la care ne face plăcere să participăm de fiecare dată! Vă doresc un final de an cât mai bun!”

Cristian Lungu – fermier: “Am participat la un eveniment de excepţie, organizat de o publicaţie elitistă, Business Press Agricol. Totul a fost de înaltă clasă şi ţinută, de la locaţie, organizare, abordare şi calitatea participanţilor. Felicitări organizatorilor, echipei Business Press şi directorului Geo Beldiman!”

Aedin Celzin – fermier: “Mulţumesc echipei Business Press Agricol pentru organizarea galei de premiere. Este primul trofeu primit anul acesta. Mult succes tuturor!”

Ionel Gheorghe – fermier: “Am fost onorați să participăm la un eveniment de o aşa calitate! A fost o plăcere şi vă mulțumim încă o dată pentru invitație. Felicitări pentru profesionalism!”

Ioan Enoiu – Naturevo: “Mulţumim echipei Business Press Agricol, mulţumim Geo Beldiman! Am compus un catren pentru tine: «Ne cunoaştem de un timp, Dar acum am înţeles, Geo dă ce dă, în schimb, Vrea şi Business, vrea şi Press» Felcitări pentru activitatea editorială şi mult succes în continuare!”

Roxana Grosu – Alchimex: “Vă mulţumim pentru invitaţie şi pentru premiul acordat, care ne onorează şi ne face să fim încrezători că suntem pe drumul cel bun!”

Viorel Dinu – Universal Group – Seminis: “Felicitări echipei Business Press Agricol pentru organizarea acestui eveniment! Vă mulţumim din suflet pentru aprecieri şi vă dorim succes în ceea ce faceţi!”

Cristina Şerbănescu – Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti: “Mulţumim Business Press Agricol pentru Premiul de Excelenţă acordat Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea mediului economic şi de afaceri! Suntem onoraţi! Am participat din nou, cu mare drag, la Gala Business Press Agricol şi vreau să vă felicit pentru majorat si pentru organizarea unui eveniment de excepţie! Vă doresc mulţi ani minunaţi, cu împliniri şi proiecte frumoase!”

gala 4