Agricultura Viitorului – Cum putem reporni motoarele: Înscrie-te gratuit pentru a afla cele mai noi informații de la specialiști în agricultură

Wall-Street.ro organizează, pe 3 iunie, „Noul peisaj din agricultură| Cum putem reporni motoarele”, ediția a doua a conferinței Agricultura Viitorului, în care ne propunem să vorbim despre subiecte actuale și importante din sectorul agricol și să abordăm teme de interes atât pentru micii fermieri, cât și pentru mari producători din industrie.

Conferința va avea loc online, de la ora 10:00. Te poți înscrie la eveniment AICI. De asemenea, poți urmări conferința transmisă live și pe pagina de Facebook a Wall-Street.ro.

Cum arată sectorul agriculturii din România, cum se implică retailerii în sprijinirea micilor producători români, ce soluții de finanțare sunt disponibile și ce soluții de digitalizare oferă companiile pentru fermierii români? La toate aceste întrebări vom încerca să răspundem în cadrul conferinței online.

Care va fi programul conferinței Agricultura Viitorului

În cele trei paneluri vom discuta despre teme precum:

  • Relația producător local-retailer-consumator.
  • Încurajarea consumului de produse românești.
  • Cum s-au schimbat trendurile din timpul pandemiei?
  • Cum au evoluat obiceiurile de cumpărare ale românilor?
  • Importanța tehnologiei în agricultură.
  • Facilitarea accesului fermierilor la tehnologii de ultimă generație.
  • Cum poate ajuta tehnologia sectorul agricol și munca fermierului?
  • Perspectiva fermierilor români: cum văd agricultorii soluțiile tech?
  • Finanțarea europeană în agricultură și cum pot fermierii să aleagă cea mai bună opțiune

În primul panel intitulat Produsele locale: cum se schimbă dinamica producator-retailer-consumator vor participa: Adrian Cocan, general manager Lăptăria cu Caimac, Claudiu Necșulescu, owner Jidvei.

Tehnologia în agricultură: în prezent și în viitor îi va avea ca speakeri pe Marius Coman, IoT country sales manager Vodafone România, Marcel Ionescu, fondator Agricloud, Liviu Zăgan, CEO Holde Agri Invest, și Adrian Chicireanu, fondator Solarino.

Iar în panelul Finantarea în agricultură, ce noi tendințe se conturează pentru 2021, vor participa Adrian-Nechita Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ramona Ivan, direcția relații cu Instituții Naționale și Internaționale CEC Bank, Daniel Stănescu, antreprenor și general manager Global Company Incorporate.

Te poți înscrie gratuit la toate evenimentele noastre care se desfășoară online în platforma IC Events. Poți urmări transmiterea evenimentului în zona de Livestream, vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor, discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public și poți face networking cu alți participanți.