5 ani de AgroConcept în Romania, un parteneriat pe termen lung

AgroConcept sărbătorește anul acesta 5 ani de activitate ca importator exclusiv al mărcilor New Holland și Kverneland în Romania, două mărci istorice a căror tradiție în domeniu însumeaza nu mai putin de 270 de ani.

Cu o rețea de 14 centre regionale, 255 de angajați si un varf al Cifrei de Afaceri de 90 Milioane Euro, AgroConcept s-a ridicat in scurt timp la nivelul angajamentului ambitios din 2016. In urma a numeroase investiții si datorita fermierilor care au ales sa ii fie parteneri, AgroConcept este astazi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata utilajelor agricole din Romania.

2020 ne-a ridicat tuturor stacheta si ne-a determinat sa ne depasim multe limite. A fost un an greu nu doar datorita pandemiei care a bulversat comunitatea de afaceri si a rescris interactiunea umana, dar si datorita secetei care a schimbat total planurile multor fermieri si a pus pe hold intregi regiuni agricole. Am reusit, si prin incredera partenerilor nostri fermieri, sa traversam acest an cu o echipa intacta si cu rezultate care pareau imposibile in martie anul trecut. Ne concetram acum pe anul agricol 2021 si ne pregatim, printre altele, de inaugurarea unui nou sediu, al 15-lea in numai 5 ani de la deschidere, intr-o locatie pe care o vom anunta in curand.” a declarat Jaydeep Singh, CEO al AgroConcept din martie 2020.

Jaydeep Singh este parte din echipa AgroConceptîncă din primele zile de activitate si a coordonat inițial dezvoltarea întregii rețele de centre regionale, pentru ca ulterior să supervizeze departamentele de Sales, Marketing și Aftersales.

Numirea sa ca CEO este un pas firesc si deschide o noua etapa pentru AgroConcept. Cea de consolidare, dupa ritmul alert de dezvoltare pe care compania si l-a impus timp de 5 ani. In acest context, dezvoltarea retelei de centre regionale a fost kilometrul zero al AgroConcept in momentul semnarii acordului cu New Holland.

Cu intentia clara de a aduce constant utilaje moderne si inovatoare in sprijinul fermierilor romani, pe lângă New Holland si Kverneland, AgroConcept și-a lărgit constant portofoliul de produse si prin semnarea a 27 de alte parteneriate cu companii reprezentative din industrie, printre care se numara marca italiana de irigații Casella, darși producători precum Cochet, Olimac, Joskin, Moro Aratri, Oros și Nardi si parteneri financiari ca Deutche Leasing si BNP Leasing.

„AgroConcept a semnat cu New Holland, Kverneland si cu toate celelalte companii din portofoliu parteneriate de incredere, pe termen lung si ne-am asumat responsabilitatea  de a le reprezenta in Romania cu cele mai bune rezultate posibile, in ciuda pandemiei si a contextului economic actual.

În 2019 am fost mândri să prezentăm echipa și realizările AgroConcept președintelui marcii New Holland, Carlo Lambro, venit special pentru acest lucru la sediul nostru din Sindrilita-Afumati, și am fost foarte bucuroși să avem validarea echipei CNHI că suntem pe cea mai bună cale la doar 3 ani, pe atunci, de la inceperea activitatii. Continuam sa ne depasim limitele, iar planurile noastre de dezvoltare sunt bazate pe consistenta, adaptabilitate si munca in echipa”, a mai declarat Jaydeep Singh, CEO AgroConcept.

Pentru a intampina activ campania de primavara si in anticiparea celei de recoltare din mai-iulie, nu mai putin de 10 oferte comerciale sunt in prezent active pe site-ul www.agroconcept.ro si in centrele regionale din toata tara, la dispozitia reprezentantilor de vanzari.