Syngenta anunță modificările apărute în urma reomologării produsului Revus® 250 SC

revus

Compania Syngenta dorește să informeze toți utilizatorii de produse de protecția plantelor cu privire la modificările apărute în urma extinderii omologării produsului Revus® 250 SC.

Domeniul de utilizare a fungicidului Revus® a fost extins, astfel că produsul poate fi utilizat la un număr mai larg de culturi: hamei, vinete (spații protejate), dovlecei (spații protejate), dovleac (spații protejate), tomate (cȃmp şi spații protejate), andive, cicoare, muştar roşu (cȃmp şi spații protejate), pătrunjel (cȃmp şi spații protejate), viţă de vie, cartof, salată, spanac, ruccola (cȃmp şi spații protejate), pepene galben (cȃmp şi spaţii protejate), cartof.

Menționăm că acest anunț nu este un act de informare legislativă și nici o opinie legală cu privire la informațiile pe care le conține. Acest document nu înlocuiește și nici nu suplinește obligația terților de a se informa și de a se conforma cu dispozițiile legale aplicabile activitățillor pe care le desfășoară.

Mai multe informații despre modificările apărute în omologarea produselor Syngenta le puteți regăsi accesând https://www.syngenta.ro/news/produse/informari-despre-modificari-aparute-omologarea-produselor-syngenta