Syngenta anunță modificările apărute în domeniul de utilizare a produsului de protecția plantelor Affirm® Top

Compania Syngenta dorește să informeze toți utilizatorii de produse de protecția plantelor cu privire la modificările apărute în domeniul de utilizare a produsului Affirm® Top.

Pentru conformarea cu noile Limite Maxime de Reziduuri (LMR) aprobate la nivelul Comisiei Europene pentru substanța activă emamectin, compania Syngenta Agro S.R.L. a solicitat revizuirea, în Certificatul de omologare a produsului Affirm® Top, a indicațiilor de utilizare, astfel încât să se respecte noile LMR. În consecință, apar următoarele modificări în domeniul de utilizare:

  • mărirea intervalului de timp de la ultima aplicare până la recoltare (PHI), de la 7 zile la 28 de zile, pentru culturile: zmeur, mur, coacăz, (alb și negru), agriș, afin și merișor.

Menționăm că acest anunț nu este un act de informare legislativă și nici o opinie legală cu privire la informațiile pe care le conține. Acest document nu înlocuiește și nici nu suplinește obligația terților de a se informa și de a se conforma cu dispozițiile legale aplicabile activitățillor pe care le desfășoară.