Schimbări organizaționale în cadrul Arysta LifeScience

arystalife

Începând cu data de 15 ianuarie 2018, domnul Stephen Karl s-a alăturat echipei Arysta LifeScience în rolul de Director al Regiunii Europa Centrală și de Est, precum și Director General pentru organizația Arysta Lifescience din România.

Stephen a absolvit Universitatea din Boston, cu specializarea Finanțe și Psihologie. Stephen are o carieră solidă în agribusiness. A lucrat 10 ani în cadrul companiei BASF în SUA, Mexic, Noua Zeelandă, Spania, Germania, Belgia, România și Bulgaria.

Totodată, Stephen are 10 ani de experiență pe piața agricolă din România, inclusiv în managementul fermei, comerțul cu cereale, procesarea semințelor oleaginoase și distribuția de input-uri pentru agricultură.

Odată cu numirea sa, Stephen va aduce în Arysta LifeScience o vastă experiență managerială, înțelegerea foarte bună a pieței agricole din regiunea pe care o va coordona, precum și expertiză tehnică și de afaceri în domeniu. Toate aceste competențe profesionale vor contribui la capitalizarea investițiilor strategice pe care compania Arysta LifeScience le face pentru a accelera dezvoltarea și îmbunătățirea performanțelor organizației pe piața agricolă.

Alături de echipa Arysta LifeScience, Stephen va continua să dezvolte noi standarde în agricultură, aplicând soluții avansate din domeniul bio-științei și gestionând modelul de afaceri prin relații deschise cu partenerii săi.

Despre Arysta LifeScience

Arysta LifeScience este o companie cu o prezență globală, specializată în comercializarea unui portofoliu inovator de produse de protecția plantelor și sănătate publică. Cu un portofoliu propriu de peste 200 de substanțe active, Arysta LifeScience oferă fermierilor o gamă largă de soluții ce include bio-soluții, fungicide, erbicide, insecticide și tratament semințe. Arysta LifeScience are peste 4,000 de angajați în peste 100 de țări, și a generat o cifră de afaceri de peste 1.8 miliarde USD în anul 2016.

Începând cu anul 2015, Arysta face parte din grupul Platform Specialty Products (www.platformspecialtyproducts.com), furnizor global de soluții tehnologice avansate și servicii tehnice.

Pentru mai multe informații despre Arysta LifeScience, accesați site-ul www.arystalifescience.ro.