O nouă oportunitate de angajare de la AGXECUTIVE: Director Regional Sud: GR, TR, DJ

agxecutive dir regional

Agxecutive recrutează în exlusivitate pentru un jucător important în distribuţia naţională de inputuri agricole: Director Regional Sud.

 

Cautam pentru beneficiarul nostru, o companie de distributie de inputuri antreprenoriala, cu procese de business profesioniste si fondata de un adevarat leader vizionar, implicat deopotriva in dezvoltarea agriculturii si a societatii:

Un coordonator regional, care sa acopere judetele GR, TR si DJ, ce va prelua nu doar responsabilitatea cifrelor, ci si a oamenilor din echipa de pe zona, alcatuita din 4 persoane:

  • Desfasurati cu succes o activitate de dezvoltare comerciala in ultimii 10 ani in sector;
  • Aveti intrare la marii fermieri din regiune, care va recunosc si va apreciaza;
  • Nu in ultimul rand, sunteti foarte motivat sa evoluati in cariera la urmatorul nivel, spre o miza de management de echipa.

 

Aceasta este oportunitatea de a deveni leaderul unei echipe dinamice, careia sa-i asigurati suport permanent, ajutandu-va coechipierii sa reusiti impreuna!

Compania va pune la dispozitie toate resursele si instrumentele de business necesare: de la portofoliu complex cu o gama completa de produse si exclusivitati, la cele mai smart tool-uri de business ale momentului (CRM, ERP etc.). Veti beneficia de asistenta tehnica personalizata pentru o abordare consultativa cu valoare adaugata in vanzari si elaborarea celor mai convenabile oferte pentru partenerii de business. Veti fi un reper atat pentru echipa Dvs. cat si pentru fermieri, cu focus pe categoria de peste 1000 de ha in cultura mare. Performanta Dvs. personala si a echipei Dvs. se va reflecta intr-o schema de remunerare fixa si variabila atractiva, corecta si transparenta cu target-uri realiste.

 

Aplicati responsabil si confidential la natalia.gheorghe(a)agxecutive.com si treceti la urmatorul nivel in cariera!