Fermierii au de acum acces la soluții agricole digitale și biologice integrate

Corteva Agriscience, compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, introduce actualizări semnificative ale platformei digitale Granular™ Link, integrând soluții biologice inovatoare pentru piața românească. Aceste funcționalități se concentrează pe integrarea produselor biologice, în special stimulatorul și optimizatorul fotosintetic Utrisha™ N, în platformă, pentru a promova agricultura durabilă și pentru a eficientiza productivitatea.

Funcționalitatea Consilier Biologic din Granular™ Link permite fermierilor să asigure cele mai bune condiții pentru aplicarea Utrisha™ N în funcție de tipul de cultură selectat, permițându-le să îmbunătățească și să protejeze culturile de la început până la recoltare, în funcție de nevoile fiecărei parcele. Oferă recomandări de bune practici, sugerând cerințele optime de aplicare și verificând condiții precum temperatura, umiditate relativă a aerului.

Această funcționalitate sprijină fermierii în adoptarea unei game mai largi de opțiuni dedicate succesului lor, creșterii profitabilității și durabilității, maximizând eficacitatea Utrisha™ N.

„Corteva Biologicals este partenerul de încredere al fermierilor, înțelegând provocările lor unice pentru a oferi soluții extrem de eficiente care completează practicile agricole actuale. Aceste soluții sunt extrase din natură și ajută fermele să producă sănătos și profitabil. Prin integrarea Consilierului Biologic în aplicația Granular™ Link, le permitem fermierilor să gestioneze resursele și mai eficient prin automatizarea proceselor”, a declarat Vasile Folea, Customer Technology și Digital Specialist, România și Republica Moldova, la Corteva Agriscience.

Cea de-a doua actualizare include Calculatorul de Compatibilitate Utrisha™ N care permite fermierilor să verifice compatibilitatea acestuia cu alte produse din programul tehnologic de protecție a culturilor. O nouă caracteristică în dezvoltare este Calculatorul de Profitabilitate, un instrument care ajută la estimarea potențialului de profitabilitate al investiției în utilizarea Utrisha™ N alături de îngrășămintele  .

„Granular™ Link a fost și va fi o aplicație indispensabilă pentru ferma noastră. Cu ajutorul celor mai performanți indici satelitari și a funcționalităților avansate, am reușit să creăm hărți pentru semănatul și fertilizarea variabilă a culturilor noastre de porumb, floarea-soarelui și grâu. Această aplicație premium și ușor de utilizat a adăugat valoare fermelor noastre și ne-a ajutat să monitorizăm și să optimizăm producția culturilor. Așteptăm cu nerăbdare noile funcționalități ale aplicației pentru a ne îmbunătăți și mai mult practicile agricole și suntem recunoscători Corteva Agriscience pentru această oportunitate”, spune Rus Cosmin, Manager de Fermă la Emiliana West Rom SRL din comuna Dudeștii Vechi, județul Timiș.

Aplicația Granular™ Link poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și Apple Store.

Despre Corteva 

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) este o companie globală dedicată exclusiv agriculturii, care combină inovația de vârf în industrie, implicarea directă cu clienții și execuția operativă pentru a furniza soluții profitabile pentru cele mai urgente provocări ale agriculturii la nivel mondial. Corteva obține o preferință de piață avantajoasă prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul echilibrat și global diversificat de semințe, produse și servicii pentru protecția plantelor și produse digitale. Cu unele dintre cele mai recunoscute mărci din agricultură și o linie tehnologică bine poziționată pentru a stimula creșterea, compania este angajată să maximizeze productivitatea pentru fermieri, colaborând cu părțile interesate din întregul sistem alimentar pentru a-și îndeplini promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progresul pentru generațiile viitoare. Mai multe informații pot fi găsite la www.corteva.com.

Urmăriți Corteva pe FacebookInstagramLinkedInTwitter și YouTube