Combinatorul PROLANDER 6000 este dedicat pentru cultivarea miriștii și pregătirea germinativ

kuhn prolander6000

Dorind să furnizeze fermierilor o și mai mare eficiență și totodată să crească productivitate, KUHN a lansat combinatorul PROLANDER, în variantele 6000 și 7500. Aşadar, combinatorul este disponibil în lățimi de lucru de 6 și 7,5 m dar și într-o nouă gamă purtată pliabilă la 4, 5 și 6 metri.

Combinatorul PROLANDER 6000 este dedicat pentru cultivarea miriștii și pregătirea solului fiind adecvat pentru încorporarea paielor și a culturilor intercalate și pregătirea patului germinativ.

Primul combinator de pat germinativ din gama KUHN, PROLANDER poate efectua multiple operațiuni, de la cultivarea superficială a miriștii (a doua trecere) la pregătirea patului germinativ. Versatilitatea sa se datorează dinților „S“ vibranți 70 x 12 ce pot fi echipați cu o daltă de 60 mm sau un cuțit labă de gâscă de 180 mm. Bara de nivelare frontală nivelează terenul arat înaintea trecerii dinților.

Cele trei beneficii ale combinatorului PROLANDER 6000 sunt:

  1. Capacitate crescută de trecere în miriște superficială și la pregătirea patului germinativ.

Datorită celor 5 rânduri de dinți și a distanței dintre dinți de 15,5 cm, PROLANDER are cea mai mare degajare de pe piață. Este instrumentul ideal pentru evitarea înfundării cu resturi vegetale și asigurării unei munci consistente pe întreaga lățime de lucru. Toate aceste caracteristici fac din PROLANDER cel mai bun combinator pentru cultivare minimă.

  1. Economie de timp și adaptare rapidă la condițiile de lucru

PROLANDER 6000 este singurul combinator din categoria sa ce oferă reglare hidraulică continuă a adâncimii de lucru din cabină. Această inovație oferă un confort de neegalat și viteză de execuție fără a folosi unelte.

  1. O alegere simplă a tăvălugilor în funcție de nevoile dumneavoastră
  • Tăvălugul dublu U de 600 mm este foarte versatil pe toate tipurile de sol. Profilul în U și spațierea de 12,9 cm permit o consolidare perfectă datorită contactului sol-sol. Tăvălugul dublu U se autocurăță și nu este afectat de înfundarea cu resturi vegetale.
  • Tăvălugul pe două rânduri cu bare și platbandă cu diametrul 400/320 mm și cu grapa sa de nivelare asigură o mărunțire optimă chiar și pe soluri grele. Acest tăvălug este bine adaptat pentru pregătirea patului germinativ.