Ce prezintă Grain Bags la Agraria

Grain Profi – utilajul de încărcare în silobag, Ex-Bag, utilajul de descărcare din silobag și Moara M699 cu dublă funcție, sunt cele trei vedete din standul companiei (E 97), de la târgul Agraria (5-8 mai 2022, din Jucu, Cluj). Pe 5 mai, între orele 12:00 – 13:00, iar pe 6 și 7 mai, între orele 11:00 – 12:00, sunt așteptați toți crescătorii de animale în standul Grain Bags, pentru a sărbători „Zilele Crimpingului”. 

Reprezentanții Grain Bags au anunțat prezența companiei la Agraria, eveniment devenit emblematic pentru zona Transilvaniei. Suprafața totală ocupată de firmă va fi de 100 mp, iar standul îl puteți găsi ușor după indicativul: E 97. 

Mai mult, în primele 3 zile de târg, la standul Grain Bags se vor derula „Zilele Crimpingului”. Toți cei care activează în sectorul zootehnic sunt invitați să afle cât mai multe despre beneficiile crimpingului în furajarea animalelor, dar și cât de ușor și economic, pot depozita furajele în silobag.

„Ne bucurăm că s-au reluat evenimentele mari din câmp și putem să participăm pentru a ne reîntâlni cu fermierii. Recunoaștem că ne-au lipsit aceste târguri, precum Agraria și Agriplanta, și abia așteptăm aceaste ediții. Ne-am pregătit intens, avem multe surprize pentru fermieri și îi așteptăm pe toți la standul nostru”, a menționat Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags. 

Ce știu să facă utilajele Grain Bags 

Compania va expune 3 dintre utilajele care se regăsesc în ofertă și bineînțeles, nu va lipsi silobag-ul. Toți fermierii care vor ajunge la standul firmei pe parcursul zilelor de târg, vor putea beneficia de multe oferte surpriză la achiziția de utilaje. 

Grain Profi este utilajul care ajută la încărcarea cerealelor în silobag. Acesta este prevăzut cu o cuvă pentru cereale, cu un tunel unde se prinde sacul, dar și un șnec lateral care poate prelua cerealele din remorcă. Utilajul are o viteză de încărcare, între 250-400 tone/h. 

Ex-Bag este utilajul care extrage mecanic cerealele din silobag, cu o viteză de 300 tone/h.

Iar, Moara M699, utilă crescătorilor de vaci. Aceasta este prevăzută cu două funcții: poate zdrobi, dar și încărca în silobag. Utilajul poate măcina între 7-14 tone/h, având o capacitate a buncărului de 1,341 lts. 

Despre Grain Bags

Este o companie 100% românească, înființată în anul 2015 și care furnizează soluția de depozitare în silobag (sac industrial, fabricat din polietilen elastic, care asigură conservarea în condiții optime a recoltei). Grain Bags comercializează silobag-uri, utilaje de încărcare/descărcare în/din silobag, dar prestează și servicii/închiriază utilajele cu personal calificat. De asemenea, este singura din țară care are specialiști în acest sistem, care știu să ofere consultanță fermierilor.

Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Germania și reprezintă cea mai puțin costisitoare metodă de depozitare a cerealelor și furajelor de pe piața din România, oferind o alternativă pentru o mai bună valorificare a producției.

Cere oferta la: 0743.495.355, 0739.682.107 sau info@grainbags.ro