TEHNOLOGII ESENȚIALE – un eveniment marca NETagro

Vineri, 20 mai 2022, compania distribuitoare de inputuri pentru agricultură NETagro a dat startul evenimentelor în câmp destinate fermierilor, alături de companiile partenere BASF, BELOR, KWS și APV România.

Prima ediție a evenimentelor în câmp marca NETagro – TEHNOLOGII ESENȚIALE – a avut loc în ferma proprie din localitatea Ulmeni, județul Călărași și a reunit peste 200 de fermieri, specialiști din cadrul companiilor partenere, agronomi și tineri studenți.

TEHNOLOGII ESENȚIALE este un concept care a luat naștere din dorința NETagro de a oferi fermierilor parteneri posibilitatea de a face schimb de experiență într-o fermă cât se poate de reală, în care lucrăm în condiții similare cu majoritatea partenerilor noștri fermieri și întâmpinăm, cu siguranță, același tip de provocări de-a lungul unei campanii agricole.

TEHNOLOGII ESENȚIALE a adus în câmp verigile tehnologice principale aferente unei campanii agricole. Pornind de la genetică performantă din partea companiei KWS, ce a prezentat trei soiuri noi de grâu, soluții de protecție a plantelor BASF, a căror eficiență este deja consacrată în rândul fermierilor, precum și tehnologiile pentru nutriție marca BELOR.

Platforma de grâu de la Ulmeni a beneficiat și de aportul TEHNOLOGIILOR NETagro, ce conțin soluții complexe și complete de nutriție și protecție a plantelor, menite să aducă randament și profitabilitate în culturi. Indiferent că vorbim de erbicide precum Prowl Aqua sau tehnologii de nutriție precum Ekolist Cereale, Nitrospeed, Nutrigreen SK sau biostimulatorul Siapton, scopul principal al companiei NETagro prin crearea și introducerea în fermele românești a acestor tehnologii exclusive este acela de a aduce nu numai randament în culturi, ci mai ales profitabilitate.

Dacă acum cinci ani, când am pornit pe drumul creării acestui portofoliul exclusiv, aproximativ 200 de ferme îmbrățișau propunerile noastre tehnologice, în momentul de față, peste 900 de ferme din sudul, sud-estul și estul țării utilizează Tehnologiile NETagro cu succes confirmat chiar de fermieri.

Anul acesta am avut onoarea să dăm start proiectului TEHNOLOGII ESENȚIALE pentru cultura de grâu alături de partenerii noștri BASF, KWS, BELOR și APV, care au adus în câmp tehnologii consacrate, dar și soluții inovatoare.

Ne dorim ca această primă ediție a evenimentului marcă proprie NETagro – TEHNOLOGII ESENȚIALE să fie începutul unei serii lungi de evenimente dedicate fermierilor, în care schimbul de experiență și informații să fie punctul de plecare pentru întâlnirile cu partenerii noștri fermieri și companii producătoare de inputuri.