Syngenta®Spray Assit, noua soluție digitală

andrei marutescu 800

De vorbă cu Andrei Măruțescu, director de comunicare și relații publice al Syngenta România

 

Cu ce noutăţi vine Syngenta pe partea de inovaţie şi sustenabilitate în vederea creşterii randamentului culturilor şi a protejării mediului?

Syngenta este și va rămâne o companie care inovează permenant. Inovare în producerea de produse de top – semințe și produse de protecția plantelor, dar și pe partea de soluții digitale care să asigure o sustenabilite pe termen mediu și lung.

După cum se bine cunoaște, suntem singura companie de pe piață care oferă consultanță în corecta aplicare a produselor fitosanitare. De mai mulți ani avem programe de instruire pentru fermieri legate de buna și corecta aplicare a produselor. Acordăm dintotdeauna atenție măsurilor de bune practici în utilizarea și aplicarea produselor noastre.

Acest lucru se muta încet și în sfera soluțiilor digitale și sunt bucuros să vă pot spune că vom aduce în testare, în curând, în România, o nouă soluție digitală, o aplicație numită Syngenta®Spray Assit care să îi ajute pe fermieri să-și stabilească singuri programul optim de tratamente și să faciliteze identificarea celor mai bune momente pentru aplicarea produselor de protecția plantelor, venind de asemenea, cu recomandări privind echipamentele și setările de utilizat la aplicarea produselor.

Aplicația care acum este în faza finală de testare și lansare în Regatul Unit al Marii Brtianii, folosește cunoștințele experților în aplicarea produselor de protecția plantelor și le aplică scenariilor din fermă, permițând fermierilor și operatorilor să planifice mai bine tratamentele. Acest lucru ajută la asigurarea atingerii potențialului maxim de performanță a produselor. Un produs bun trebuie și aplicat corect!