“Sunt mândră să fac parte din agribusiness, o lume dominată de bărbați!”

Madalina Pietrăreanu, Director Marketing SERV CLASS

Care este secretul succesului? Din punctul meu de vedere, elementele esențiale, pe lângă o pregătire temeinică și de durată, sunt responsabilitatea și implicarea. Fară acestea, nicio acțiune sau efort nu te ajută să performezi.

Agricultura reprezintă un domeniu provocator, însă fascinant pentru mine, în ciuda dificultăților generate de piață, vreme, mediu politic etc. Îmi găsesc bucurie în tot ceea ce fac, în orice echipament livrat, în ochii tuturor clienților mulțumiți, în toate evenimentele și lansările organizate.

Sunt în domeniu de peste 15 ani și în fiecare an descopăr noi provocări și, în același timp, noi lucruri de învățat. Tot ce învăț, toate evenimentele organizate, toate acțiunile și provocările zilnice îmi dezvoltă abilitățile și dorința de a face mai mult, mai bine. Cred că e important să ne dezvoltăm în direcția în care ne dorim, să facem lucrurile cu plăcere, iar succesul nu va întârzia să apară.

Nu știu dacă există o rețetă a sucesului în carieră. Cred însă că trebuie să păstrăm echilibrul și măsura în toate, să ne păstrăm omenia, indiferent de funcția pe care o ocupăm.

Consider că femeile în agricultură influențează pozitiv afacerile, tocmai prin faptul că suntem diferite și oferim o altă perspectivă. Sunt mândră să fac parte din agribusiness, o lume dominată de bărbați.

Salut pe această cale toți cititorii revistei Cotidianul Agricol. Să aveți o primăvara frumoasă, cu ploaie acolo unde e nevoie!