Schimbări organizaționale în cadrul echipei Nufarm România

Compania Nufarm România anunță cu mândrie numirea lui Bogdan Văsii în funcția de National Sales Manager.

Cu o experiență impresionantă de peste 15 ani și o pasiune fără limite pentru zona de agribusiness, Bogdan Văsii aduce o expertiză valoroasă echipei noastre. Cu acest nou rol, el va superviza și coordona eforturile de vânzări la nivel național, contribuind astfel la dezvoltarea și extinderea continuă a companiei noastre.

„Suntem entuziasmați să îl avem pe Bogdan Văsii în echipa noastră și suntem convinși că experiența vastă și abilitățile sale de lider vor aduce o creștere semnificativă a performanțelor noastre de vânzări,” a declarat Rozina Chesnoiu, Country Manager Nufarm România.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Nufarm România și sunt hotărât să contribui la atingerea obiectivelor noastre ambițioase.” este mesajul transmis de Bogdan Văsii.

Această numire marchează un moment important în dezvoltarea companiei noastre și suntem încrezători că Bogdan Vasii va juca un rol important în consolidarea poziției Nufarm România pe piață.

Nufarm este unul dintre principalii jucatori pe piata de produse de protectia plantelor ce s-a concentrat ferm asupra furnizării unei game largi de produse de cea mai bună calitate pentru fermieri și horticultori.

Suntem Nufarm și suntem mândri că suntem parteneri în agricultura românească!