Sămânța Limagrain, de la pământ la viață!

LG floare

LG Seeds România vă prezintă un alt film dedicat culturii de floarea soarelui din seria proiectului special, DE LA PĂMÂNT LA VIAȚĂ, dar și o rețetă tradițională românească filmată într-o locație superbă din Dobrogea, numită Forest M.

Vă invităm să vizionați parcursul unei semințe de floarea soarelui genetica Limagrain, de la semănat până la recoltat, dar și până la cel mai cunoscut și apreciat preparat de mâncare de către orice român, peștele prăjit în ulei de floarea soarelui cu mămăligă.

Consumul de ulei de floarea soarelui este benefic pentru sănătatea noastră, a tuturor, prin aportul ridicat de vitamine precum vitaminele E, K și B8, dar și prin reducerea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare, a diabetului sau chiar a unor forme de cancer, prin conținutul ridicat de acizi grași Omega 6 (în uleiul obținut din hibrizii High Linoleici) sau Omega 9 (în uleiul obținut din hibrizii High Oleici).

Vă propunem unii dintre cei mai performanți hibrizi de floarea soarelui, foarte bine adaptați condițiilor pedo-climatice din toate arealele de cultură a florii soarelui din România, hibrizi care au toleranță bună la secetă și la cădere, toleranță bună la principalele boli întâlnite la cultura de floarea soarelui și potențial ridicat de producție.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial al companiei www.lgseeds.ro sau să contactați colegii din teritoriu.