Saaten Union România devine unicul distribuitor al produselor Rapool Ring România

Compania Saaten Union România devine, începând cu 1 Iulie 2021, singurul distribuitor al produselor Rapool Ring România, lărgindu-și astfel portofoliul de produse cu o selecție de hibrizi de rapiță cu calități excepționale și consolidându-și încă o dată poziția pe piața de semințe din România.

De mai multe decenii, Saaten Union se bucură de o tradiție în domeniul ameliorării plantelor agricole și, cu ajutorul tehnologiei moderne, participă la dezvoltarea celor mai performante soluții. Principala preocupare a specialiștilor  Saaten Union este de a asigura o calitate deosebită a tuturor semințelor pe care le produc în cadrul câmpurilor de multiplicare. Această politică consecventă a contribuit la obținerea unei poziții importante a societății Saaten Union pe piața europeană a semințelor. Astfel, schimbarea legislativă a celor două companii de origine germană, Saaten Union și Rapool Ring, posesori ai unui portofoliu de produse care atestă profesionalism, calitate și performanță, a plecat de la dorința acestora de a-și uni forțele, de a deveni mai puternici și totodata de a usura munca partenerilor nostri din punct de vedere ligislativ.

„La ora actuală, atunci când spunem genetică performantă, spunem Saaten Union România. Împreună, ajutăm la creșterea performanței în agricultură și punem pe piață semințe performante, adaptate condițiilor pedoclimatice în permanentă schimbare. În prezent, la Saaten Union deținem cel mai amplu portofoliu de specii și varietăți din agricultura românească. An de an, reușim să producem soiuri variate, adaptate atât la condițiile climatice schimbătoare, precum și la noile inovații din rândul tehnologiilor agricole. În ceea ce privește Rapool Ring România, portofoliul nostru ultra-performant de hibrizi au făcut din acest brand unul de încredere atunci când vine vorba despre cultura de rapiță. Începând de anul acesta, în portofoliul Saaten Union România veți regăsi specii și hibrizi performanți de la A la Z”, a declarat dr. ing. Mihai Mirițescu, Director General Saaten Union România și Rapool Ring România.  

Fondată în 1965 prin asocierea a șapte întreprinderi mijlocii din domeniul producerii plantelor cu mai mult de 100 de ani de experiență în spate, Saaten Union pune la dispoziția tuturor zonelor agricole din Europa semințe și soiuri sănătoase și eficiente energetic. Secretul succesului de care se bucură compania se bazează pe experiență practică, poziția de top în tehnologie și pe gama genetică, de neegalat, ce cuprinde mai mult de 40 de soiuri de cereale.

Cu peste 120 de ani de cunoștințe despre culturile de rapiță, Rapool Ring are o experiență amplă în ameliorarea hibrizilor de rapiță. Hibrizii companiei Rapool au influențat în mod decisiv cultura rapiței și au așezat-o pe o poziție de top, rapița fiind în prezent o cultură valoroasă si profitabilă.