Rodnic devine partener și distribuitor al produselor naturale Norofert

Rodnic, magazin fizic și online pentru gospodari, a încheiat un nou parteneriat și își dezvoltă astfel oferta cu o linie de produse pentru grădinărit 100% naturale. Noul partener este Norofert, cel mai important producător de inputuri ecologice din România.

Prezentă pe piață încă din 2000, compania Norofert este o bună cunoscătoare a inputurilor agricole de înaltă calitate, iar din 2015 compania a renunțat complet la importul lor și a început propria linie de producție a îngrășămintelor organice. Pe lângă faptul că sunt fabricate în România, toate produsele Norofert folosesc 100% ingrediente naturale.

Obiectivul Rodnic este să facă munca gospodarilor mai ușoară prin servicii de calitate și parteneriate cu companii premium. Astfel, Rodnic extinde gama de produse încât să răspundă tuturor nevoilor pe care le au clienții săi. Asta înseamnă că, pe lângă puii de o zi și tot ceea ce ține de creșterea lor sănătoasă, Rodnic asigură și alte produse necesare oricărei gospodării.

În prezent, parteneriatul presupune distribuția în rețeaua Rodnic a gamei Norofert Fito, care cuprinde îngrășăminte și produse fitosanitare pentru grădinărit și fermieri mici și este prima linie de produse Norofert disponibilă pentru achiziționare de către publicul larg.

Gama are la bază 8 produse, care includ: îngrășăminte organice, insecticide și fungicide. Este indicat ca acestea să fie folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora. Produsele pot fi folosite pentru suprafețe mici, până la 1 hectar, și funcționează pentru toate tipurile de legume, fructe și flori.

Produsele sunt deja disponibile în magazinele Rodnic fizice sau online și sunt ideale pentru cei care grădinăritul este la nivel mic și mai mult o activitate de relaxare.