Rivulis oferă un serviciu gratuit cultivatorilor clienți pentru monitorizarea culturilor și detectarea problemelor de irigare cu imagini din satelit

Rivulis, lider global în dezvoltarea, fabricarea și implementarea de produse și soluții de micro-irigare, a lansat ReelView, oferind cultivatorilor care folosesc produsele Rivulis acces la un set avansat de instrumente de monitorizare a culturilor, de pe telefonul lor mobil.

Serviciul este oferit fără costuri suplimentare cu fiecare rolă de linie de picurare și bandă de picurare Rivulis (se aplică termeni și condiții). ReelView folosește imagini din satelit și algoritmi avansați pentru a le permite cultivatorilor să detecteze irigarea, îngrășământul, bolile și alte probleme, chiar înainte de a putea fi văzute cu ochiul liber, urmărind modificările vegetației și ale umidității plantelor. Acestea sunt reprezentate de hărțile culturilor codate prin culori si ușor de utilizat. ReelView este oferit de Manna Irrigation Intelligence, serviciul de agricultură de precizie Rivulis.

Richard Klapholz, CEO spune: „Recompensarea clienților noștri pentru că au ales linia și banda de picurare Rivulis cu această tehnologie avansată și unică este un exemplu foarte tangibil al angajamentului nostru față de un viitor mai durabil pentru cultivatorii din întreaga lume, prin inteligență – și în acest caz, – serviciu gratuit.”

Prin monitorizarea variațiilor și anomaliilor vegetației, cultivatorii pot identifica zonele sub irigate din câmp care necesită investigații suplimentare. În schimb, variabilitatea umidității plantelor arată niveluri diferite de umiditate în plante, nu în sol. Problemele de irigare apar adesea mai întâi prin lipsa de umiditate din plante, astfel încât problemele pot fi identificate din timp. Variabilitatea umidității plantelor poate indica, de asemenea, irigarea excesivă a culturilor.

ReelView le permite cultivatorilor să analizeze dezvoltarea culturilor lor pe tot parcursul sezonului cât și istoricul acestora până la trei ani în urmă. De asemenea, oferă date meteorologice hiper-locale specifice câmpurilor lor.

ReelView este disponibil în engleză, franceză, spaniolă, italiană, turcă, română și rusă, cu mai multe limbi disponibile în curând. În prezent, ReelView este disponibil în anumite țări.

Ajutând cultivatorii care folosesc produsele noastre să identifice mai bine posibilele probleme legate de irigare și sănătatea plantelor, aplicația gratuită ReelView este ochiul din satelit al culturilor dvs.

Despre Rivulis

Rivulis este un vizionar global în soluții de microirigare care oferă cel mai larg portofoliu de pe piață, cu cele mai recunoscute mărci de produse din industrie, inclusiv Rivulis T-Tape, Ro-Drip, D5000 PC, Supertif, Eurodrip Eolos și Eolos Compact. Înființată în 1966, Rivulis are 16 unități de producție și distribuție, 2300 de angajați, 3 centre de cercetare și dezvoltare (Israel, California și Grecia) și mai multe centre de proiectare pe tot globul.

Lucrăm cu peste 3300 de parteneri de afaceri din întreaga lume pentru a oferi soluții complete de microirigare la cheie pentru toate nevoile cultivatorilor, de la cultivatori individuali până la plantații mari corporative din agricultură, horticultură, sere, peisagistică și industria minieră. Conducând adoptarea în masă a microirigațiilor la nivel global, Rivulis se angajează să sporească accesibilitatea pentru toți cultivatorii de pretutindeni prin tehnologie simplă, accesibilă și inteligentă pentru un viitor mai durabil pentru toți.

Pentru a afla cum Rivulis vă poate ajuta să CREȘTEȚI DINCOLO de cele mai mari așteptări sezon după sezon, vizitați www.rivulis.com.