RIVAL + STARANE de la ALCEDO, combinaţia iscusită în combaterea eficientă a buruienilor din cerealele păioase!

alcedo rival starane
Pentru fermierii iscusiţi care vor să scape de buruienile problemă din culturile de cereale păioase, compania ALCEDO vă aduce în atenţie erbicidele din gama RIVAL. Aceste produse sunt fabricate în România si le gasiti in “Portofoliul iscusit ALCEDO”.
Aşadar, dacă anumite erbicide vă condiţionează perioada de aplicare, erbicidele din familia RIVAL (RIVAL STAR 75 GD si RIVAL SUPERSTAR 75 GD) împreună cu STARANE 250 EC au o fereastră mai largă de aplicare, de la faza de înfrăţire până la burduf. Este important de menţionat faptul că aceste erbicide asigură un spectru mare de combatere, chiar şi împotriva buruienilor problemă, precum: pălamida, turiţa, muşetelul etc. Mai mult, doza fiind foarte mică pe hectar, cheltuielile legate de transport, manipulare şi aplicare sunt cu mult diminuate.
Pentru mai multe detalii despre aceste produse, vă rugăm să apelaţi la reprezentanţii ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneti conectaţi la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicaţiei ALCEDO pentru fermieri iscusiţi, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedoltd.ro/