MEDA lansează Salamurile Crud Uscate, o gamă nouă de mezeluri pentru experiențe culinare rafinate

Gama Crud Uscate Meda _ salam Sinaia

Producătorul român de mezeluri MEDA PROD ‘98  își extinde oferta de produse cu o nouă categorie de mezeluri – salamurile crud uscate.

Cu o consistență deosebită, realizate la cele mai înalte standarde tehnologice și de siguranță alimentară, noile salamuri crud-uscate de la MEDA se remarcă prin gustul rafinat, fiind realizate din ingrediente atent selecționate.

Noua gamă cuprinde: Salamul Sinaia, Salamul Bănățean, Salamul Crud Uscat și Salamul Vienez, produse cu deosebită grijă și maturate timp de 21 de zile.

“Ne-am dorit să oferim clienților noștri produse crud uscate premium cu un gust deosebit. Noile salamuri din gama crud-uscate MEDA oferă oricărei mese un plus de savoare, prin rețetele reușite și prin combinația surprinzătoare de condimente. Pentru producția salamului crud-uscat Sinaia de la MEDA , folosim de exemplu 138g de carne la 100g produs finit. MEDA  întotdeauna a urmărit calitatea și considerăm că această gamă este expresia eforturilor noastre în încercarea de a oferi produse excelente”, a declarat Florin Rizea, Președinte Consiliu Director MEDA PROD ’98.

Lansarea noii game de mezeluri a atras o investiție de 5 milioane euro, incluzând și dezvoltarea unei noi linii de producție dotate cu tehnologii de ultimă generație, garantând astfel, calitatea excelentă a produselor crud-uscate, precum și cele mai înalte standarde în materie de siguranță alimentară.

Clienții se pot delecta cu cele mai rafinate salamuri crud uscate de la MEDA, acestea fiind deja disponibile în principalele rețele de retail modern din țară, dar și în magazinele din comerțul tradițional.

Gama de crud-uscate va fi promovată printr-o campanie inedită în care „salamierii de top”, o breaslă mai puțin cunoscută la noi, explică tainele salamurilor crud uscate Meda și oferă chiar și asocieri de consum (www.salamieri.ro). Campania integrată „Salamierii de Top recomandă salamurile crud uscate de la Meda” va fi implementată la nivel național și va include mediul online, radio, outdoor și comunicare in-store (campanii de sampling).

 

Despre MEDA PROD

Cu o istorie de peste 21 ani MEDA PROD ’98 este una dintre principalele companii producătoare de mezeluri din România. MEDA a avut de la început o strategie axată pe calitate pentru satisfacerea gusturilor consumatorilor. Crenvurștii din piept de pui MEDA sunt o legendă, devenind cei mai vânduți crenvurști din piață. Afacerea s-a extins, iar azi produsele noastre se găsesc în majoritatea rețelelor de retail modern și în peste 3.000 de magazine din comerțul tradițional. Societatea numără 615 angajați și are puncte de lucru deschise în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău.