PRIA Environment – Sistemul Depozit-Garanție, din 16 februarie 2021

PRIAevents organizează conferința PRIA Environment – Sistemul Depozit-Garanție din 16 februarie 2021, una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre cele mai importante teme de mediu.

În cadrul acestei ediții a conferinței Pria Environment aducem împreună producătorii, companiile din domeniul mediului, retailerii și autoritățile și dezbatem unul dinte cele mai importante subiecte legate de mediu din acest an: Sistemul depozit garanție: bune practici și opțiuni pentru dezvoltarea unui sistem de succes perfect adaptat pieței locale.

Totodată, vom aduce în dezbatere șansa pe care o are România ca, inspirându-se din experiența altor țări, să scrie la rândul său istorie, dezvoltând printre primii un sistem depozit- garanție de anvergură in Europa de Est.

Participanții vor avea ocazia să îi întâlnească pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participe la un eveniment interactiv, astfel încât la finalul acestuia să avem propuneri concrete și idei trasate, soluții.

Participanții pot urmări evenimentul LIVE accesând link-ul https://bit.ly/3oSc5H0 sau LIVE pe Facebook PRIAevents aici: https://www.facebook.com/priaevents.ro .

Astfel, PRIAevents trend setter in organizarea conferintelor online și hibrid în România și Republica Moldova, oferă, pentru al 2-lea an consecutive, mediului de business din România ocazia de a continua dezbaterile pe teme importante pentru business-ul fiecăruia, iar temele acestei ediții vor fi:

  • Bune practici și cele mai bune opțiuni pentru dezvoltarea unui sistem de succes perfect adaptat pieței locale
  • Cand va fi posibilă implementarea sistemului depozit-garanție în România?
  • Ce responsabilități revin tuturor celor implicati: autoritati, producători, retaileri, consumatori, reciclatori?
  • Ce impact va avea asupra mediului implementarea unui astfel de program?

Lectorii care au fost invitați sunt:

Barna TÁNCZOS Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor 

Julia LEFERMAN – Reprezentant al aliantei producatorilor de bauturi din Romania – Director General, Berarii Romaniei

Alice NICHITA – Reprezentant al aliantei producatorilor de bauturi din Romania-Președinte, Asociația Națională pentru Băuturi Răcoritoare

Doinița MIHAI – VP of Governmental Affairs SE Europe at TOMRA

Constantin DAMOV – Președinte, Green Group

George BĂDESCU Director Executiv, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR)

Moderator al evenimentului va fi Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

În cadrul conferinței online PRIA Environment Sistemul Depozit – Garanție din 16 februarie 2021 veți beneficia de aflarea noutăților implementarea sistemului dezpozit-garanție în România.

  • Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți actori implicati in implementarea Sistemului de garantie returnare in Romania. dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
  • Atingeți peste 5 000 de spectatori online ai evenimentului
  • Creați contacte si stabiliți parteneriate
  • Abordați despre subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm îmreună legislația.
  • Schimbați datele de contact online.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România și Republica Moldova.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Environment Sistemul Depozit – Garanție din 16 februarie 2021 şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro

Pentru înscrieri, vă rugăm completati: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2021/.