O nouă oportunitate de carieră de la AGXECUTIVE: 1 Sales Representatives Ialomița & Călărași – furnizor multinațional de semințe cultură mare

Campania de Primavara se apropie, asa ca fermierii trebuie sa semene genetica de calitate pentru a putea recolta. Agxecutive revine catre “samantarii” din agribusiness cu 1 noua pozitie de Reprezentant de Vanzari pentru zonele Ialomita si Calarasi.

Aceasta pozitie va face parte din noua echipa de vanzari a unui producator de seminte, cu o istorie bogata in breeding-ul de Floarea Soarelui, Rapita, Porumb si Sorg. Angajatorul face parte dintr-unul din cele mai importante grupuri multinationale din agribusiness-ul global cu puternice sinergii intre diversele categorii de inputuri.

Candidatul potrivit detine:

– O experienta de minim 2 ani in semintele pentru cultura mare in zonele Ialomita si respectiv Calarasi

– O cunoastere personala a distribuitorilor de inputuri din zona alocata si are abilitati dovedite de negocieri B2B cu acestia

– Studii superioare in sectorul agronomic, putand oferi si consultanta tehnica catre fermierii cheie

– Permis B si bun utilizator de Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Outlook).

Pachetul de compensatii si beneficii cuprinde toate elementele pentru ca motivatia viitorilor angajati sa ramana ridicata si a atinge performanta comerciala scontata!

Aplicati acum confidential la claudiu.novac(a)agxecutive.com / 0743.488.022 sau diseminati acest anunt in lista voastra de contacte profesionale calificate!