“O femeie de carieră este o femeie care are în spate o echipă puternică!”

În primul rând, vrem să mulțumim echipei Business Press Agricol pentru șansa de a transmite un mesaj tuturor cititoarelor acestei reviste, în luna Martie, când sărbătorim Zilei Femeii. Este o revistă condusă de o doamnă, care în luna Mărțișorului aduce în prim-plan femeile din agribusiness.

Pentru că ne-am dorit un altfel de interviu despre femeile de carieră și secretele acestora, ne-am gândit să punem în evidență faptul că o femeie de carieră este o femeie care are în spate o echipă puternică, iar o echipă puternică, cel puțin în cazul nostru, la Alcedo, este formată și din doamne și domnișoare pe care ne putem baza la orice oră.

Cariera înseamnă în primul rând să muncești din pasiune, nu din obligație, iar atunci vor veni și rezultatele. La Alcedo putem vorbi de o echipă de doamne și domnișoare care aduc echilibrul și căldura unei familii de care avem nevoie în business-ul nostru.

Le mulțumim tuturor doamnelor și domnișoarelor din echipa Alcedo! Ce le urăm în această primăvară? Ce urăm tuturor: să se bucure de ceea ce oferă viața, pentru că vedem acum cât de mult ne lipsesc lucrurile care odată ni se păreau obișnuite.

Gabriela Rizescu, Director Marketing Alcedo