“Le transmit femeilor din agribusiness să aibă încredere în ele!”

De vorbă cu Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România

Cred în calitatea de femeie, mai întâi și nu în calitatea de femeie de carieră. Femeia de carieră este o alegere personală și nu o calitate, neapărat. Sunt convinsă că succesul în tot ceea ce faci se construiește cu obiceiuri sănătoase și priorități, iar ideea de echilibru trebuie abordată pentru a ajunge să nu excluzi posibilitatea de a fi și “mamă de carieră” și “femeie de carieră”.

Secretul succesului în agribusiness nu este diferit față de alte domenii de activitate, iar pentru mine să ai succes înseamnă să faci față responsabil tuturor provocărilor și să accepți că responsabilitatea a ceea ce se întâmplă la nivel personal îți aparține numai ție.

Cred că apropierea față de oameni, transmiterea încrederii și comunicarea onestă sunt elementele care definesc funcțiile de conducere și coordonare. Restul vine de la sine.

Le transmit femeilor din agribusiness, în primul rând, să aibă încredere în ele. Perseverați și fiți pregătite să gestionați situații dificile cu multă feminitate și să conduceți în stilul “mână de fier în mănușă de catifea”!