Noutăţile din portofoliul SAATEN UNION pentru campania de primăvara 2022

An de an, reușim performanța de a ne mândri cu cel mai vast portofoliu de specii și varietăți din agricultura românească și investim constant în cercetare pentru a aduce pe piață semințe de înaltă calitate, soiuri și hibrizi capabili să genereze producții remarcabile, adaptați la condițiile climatice atât de schimbătoare, dar și la noile inovații din rândul tehnologiilor agricole.

În oferta de primăvară a anului 2022, veți putea găsi o gamă variată de hibrizi de porumb de ultimă generație, toleranți și productivi, meniti sa aduca in ferma dumnevoastra performanta si productii ridicate. Astfel, portofoliul nostru de hibrizi de porumb va fi completat de 6 hibrizi noi: SM WAWEL – FAO 250, PAPARAZZI – FAO 300, BASILIC- FAO 340, DARIUS- FAO 390, FILIGRAN – FAO 450 și ISH 311V din grupa FAO 320.

SM Wawel FAO 250 – este un hibrid extratimpuriu cu extra beneficii, care se preteaza cu succes si in cultura succesiva. Ca si caracteristici generale prezinta 16 – 18 randuri pe stiulete, 38 – 40 boabe pe rand si un MMB la recoltare cuprins intre 260-280. SM WAWEL are un potential de productie foarte ridicat pentru grupa lui de maturitate.

PAPARAZZI FAO 300 – hibrid simplu, cu tipul bobului semisticlos si o culoarea rosiatica. Detine calitati exceptionale si este recomandat cu precadere crescatorilor de animale. Se preteaza pentru toate zonele de cultura are porumbului si are o toleranta ridicata la seceta si arsita. Paparazzi prezinta 18-20 randuri pe stiulete, 38-40 boabe pe rand si 310-330 MMB la recoltare.

BASILIC FAO 340 – este un hibrid simplu, cu tipul bobului dentat care face parte din conceptul DT (toleranta la seceta). Prezinta aparat foliar bine dezvoltat si o capacitate de productie ridicata in conditii de seceta si arsita. Are o capacitate remarcabila de pierdere a apei din bob si un stay green foarte pronuntat. Basilic formeaza 16 – 18 randuri pe stiulete, 38 – 42 boabe pe rand si un MMB la recoltare de 300 – 320.

DARIUS FAO 390 – hibrid simplu, cu tipul bobului dentat ce se preteaza a fi cultivat atat in tehnologii intensive cat si in tehnologii extensive. Are o vigoare foarte mare la rasarire si o stare fitosanitara buna. Prezinta 16 – 18 randuri pe stiulete, 38 – 40 boabe pe rand si 280 – 300 MMB la recoltare.

FILIGRAN FAO 450 – dezvolta plante rustice, viguroase, ce asigura un randament ridicatde boabe pe planta. Filigran poate fi cultivat atat pentru pentru productia de boabe cat si pentru siloz. Se preteaza pentru semanatul timpuriu avand o toleranta ridicata la temperaturile scazute din primavara. Prezinta un stay green pronuntat iar viteza de pierdere a apei din bob este mare. Filigran are capacitatea de a forma 16 – 18 randuri pe stiulete, 44 – 48 boabe pe rand si 320 – 340 MMB la recoltare.

ISH 311V FAO 320 – este noul hibrid sticlos cu o valoare nutritiva ridicata. Tipul bobului sticlos, cu o culoare galben – portocaliu intens. Este stabil si performanta, oferind productii ridicate si calitative. Densitatea rcomandata la neirigat este de 67,000 bg/ha si 78,000 bg/ha in conditii de irigat. Are o toleranta ridicata la seceta si arsita si la principalele boli foliare. In conditii optime de cultura formeaza 16 – 18 randuri pe stiulete, 38 – 40 boabe pe rand si 240 – 260 MMB la recoltare.

Fermierii profesionisti vor gasi intotdeauna in Saaten Union Romania un partener de incredere, gata sa ii furnizeze informatii si recomandari de cultivare astfel incat sa atinga potentialul maxim al hibrizilor nostri si sa asigure rentabilitatea in ferma.

Pentru a beneficia de cele mai bune și productive alegeri, vă reamintim că reprezentanții noștri și echipa de vânzări Saaten Union este la dispoziția dumneavoastră, pregătiți să vă ajute să luați cea mai bună decizie pentru ferma dumneavoastră.

Alina Petrea

Director Marketing SAATEN UNION ROMANIA