Marea Extragere – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2021

Cea de a patra ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor – “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2021 – s-a încheiat joi, 11 noiembrie, prin extragerea câștigătorilor, ce a fost transmisă în direct atât în mediul on-line, cât și tv.

NETagro este o companie distribuitoare de inputuri pentru agricultură, cu capital 100% românesc, activă pe piața de profil din România din 2006. În cei 15 ani de activitate, compania a înregistrat o creștere progresivă, alături de colaboratorii săi. Astfel, unul dintre dezideratele NETagro a devenit acela de a contribui concret la creșterea la fel de organică a afacerilor colaboratorilor săi.

“Punem Afacerile Românești în Mișcare!” este o inițiativă NETagro de a sprijini afacerile mici și mijlocii din domeniu, nu numai prin premii atractive, ci mai ales prin încurajarea colaboratorilor săi de a face previziuni, de a-și asigura stocurile și de a face un salt îndrăzneț în afacerile pe care le conduc.

Finalul acestei campanii dedicate fitofarmaciilor a adus norocoșilor câștigători, prin tragere la sorți, cinci Vouchere NETagro în valoare de 5.000 Ron fiecare, iar marelui câștigător un autoturism Dacia Duster.

Câștigătorii celor 5 vouchere “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2021 sunt:

• SC ELLISER AGRO SRL – reprezentată de Marin Ionuț

• SC CRISPET SRL – reprezentată de Stoicea Mariana

• SC CHEMICAL AGRO SRL – reprezentată de Didă George-Marius

• SC SOLAGRI SRL – reprezentată de Tecu Vasile

• SC ELLA CHEM CONSULTING SRL – reprezentată de Crăciun Mihaela

Marele Premiu, un autoturism Dacia Duster, a fost câștigat de SC ALIDAN 06 SRL, reprezentată de Ilinca Marius Alexandru.

Felicitări câștigătorilor!

Dorim să felicităm toți participanții la concurs pentru un an plin de provocări, pe care împreună le-am depășit cu succes și să mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături – clienți, colaboratori, dar și reprezentanți ai presei, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru suport și profesionalism.

*Regulamentul concursului poate fi accesat în integralitate pe site-ul companiei: www.netagro.ro