Noi recrutări exclusive în agribusiness via Agxecutive – 2 Sales Representatives Oltenia & Banat – furnizor multinațional de semințe pentru cultura mare

image005 (2)

Pentru ca agricultura nu se va opri niciodata si mereu va trebui ca fermierii sa semene genetica de calitate pentru a putea recolta, Agxecutive revine catre “samantarii” din agribusiness cu două noi pozitii de Reprezentant de Vanzari pentru zonele Banat si Oltenia.

Aceste 2 pozitii vor face parte din noua echipa de vanzari a unui producator de seminte, cu o istorie bogata in breeding-ul de Floarea Soarelui, Rapita, Porumb si Sorg. Angajatorul face parte dintr-unul din cele mai importante grupuri multinationale din agribusiness-ul global cu puternice sinergii intre diversele categorii de inputuri.

Candidatul potrivit detine:

– O experienta de minim 2 ani in semintele pentru cultura mare in zonele Banat si respectiv Oltenia

– O cunoastere personala a distribuitorilor de inputuri din zona alocata si are abilitati dovedite de negocieri B2B cu acestia

– Studii superioare in sectorul agronomic, putand oferi si consultanta tehnica catre fermierii cheie

– Permis auto categoria B si bun utilizator de Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Outlook).

Pachetul de compensatii si beneficii cuprinde toate elementele pentru ca motivatia viitorilor angajati sa ramana ridicata si a atinge performanta comerciala scontata!

Aplicati acum confidential la marius.cutus@agxecutive.com / 0743.488.088 sau diseminati acest anunt in lista voastra de contacte profesionale calificate!